Розглянуто Владислав ПІсін , Назар Шарамига , Манера Овнсайз // DM на роботі , DM car , NonRp дії, провокації , образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шулега

Активний
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
12
Реакції
24
Бали
6
1. Владислав ПІсін , Назар Шарамига , Манера Овнсайз
2. Давид Шулега
3. Котики
4. DEVILS
5. DM на роботі , DM car , NonRp дії (не відіграли зброю) провокації , образи
6.
7. 15.06.2023

Останнє редагування:

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Смотрел откат, на роботе ты не был так как не начал смену, дм кар тоже нету поскольку стреляли по причине: Война кланов, «образи» есть

Давид Шулега

Активний
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
12
Реакції
24
Бали
6
Заїхав в лікарню вилікуватись, коли сів в фуру, вони почали провокувати в зеленій зоні своїми аудіозаписами в войсі. Я не звернув на це увагу, поїхав дальше та розпочав зміну. Моя ціль була - заробити кошти. Мені здається, лідер Вашого клану має попередити про наступні речі: якщо людина їде на сканії або актросі, то є ймовірність, що вона працює. Це очевидні речі. А тебе попрошу не оффтопити в темі, яка тебе ж не стосується.

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
Заїхав в лікарню вилікуватись, коли сів в фуру, вони почали провокувати в зеленій зоні своїми аудіозаписами в войсі. Я не звернув на це увагу, поїхав дальше та розпочав зміну. Моя ціль була - заробити кошти. Мені здається, лідер Вашого клану має попередити про наступні речі: якщо людина їде на сканії або актросі, то є ймовірність, що вона працює. Це очевидні речі. А тебе попрошу не оффтопити в темі, яка тебе ж не стосується.
Не обманывай администрацию, требую показать полный фрапс, ты перед этим ездил на своей машине, мы тебя убили по причине война кланов, решили заехать в больницу, ведь мы знали что ты там, и после чего ты уже заспавнил актрос, так как у тебя сломана машина, и уехал с ЗЗ. Обман администрации - бан. Жду полного отката.

Вова Добрий

<SIKARIO>Форумный герой ?‍♂️
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Не обманывай администрацию, требую показать полный фрапс, ты перед этим ездил на своей машине, мы тебя убили по причине война кланов, решили заехать в больницу, ведь мы знали что ты там, и после чего ты уже заспавнил актрос, так как у тебя сломана машина, и уехал с ЗЗ. Обман администрации - бан. Жду полного отката.
Шановний гравець, ви тільки що признали що зробили РК. Делаю скрин и не пробуйте удалить

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
Шановний гравець, ви тільки що признали що зробили РК. Делаю скрин и не пробуйте удалить
Какое РК? Хотя бы термины бы учил, Рк - реапит кил, повтор убийства после своей смерти. Мы же приехали на больницу что бы проверить этого человека + есть личные вопросы, такие как полечить болезнь и тд

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
Какое РК? Хотя бы термины бы учил, Рк - реапит кил, повтор убийства после своей смерти. Мы же приехали на больницу что бы проверить этого человека + есть личные вопросы, такие как полечить болезнь и тд
+ Или же РК- возвращение на место смерти, с целью отомстить, от нас никакого РК не может быть, так как мы не приезжали на место смерти + никто не умер у нас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі