Розглянуто Владислав Петровський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
69
Реакції
121
Бали
182
1. Ваш нікнейм та ID: Аня Рамзес 177049
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Петровський
3. Суть скарги: Хочу звернути увагу на затримку у відповіді та формальний підхід до роботи з боку адміністратора Владислава Петровського.
Спочатку я відправляла репорт щодо АФК-перешкоди, на який мені оперативно допоміг Петро Печерний, після чого жодних звернень від мене не було. Однак приблизно через годину мені раптово надходить заготовлена відповідь від Владислава Петровського: «Вітаю, якщо є докази звертайтесь на форум». Оскільки ситуація вже давно була вирішена, я одразу відправила новий репорт з текстом: «Владислав Петровський, тп питання», щоб з'ясувати, чому надійшла така відповідь. На це адміністратор відповів, щоб я описала суть питання детальніше. Але суть питання була занадто великою для того, щоб вмістити її та адекватно описати в обмеженому форматі репорту. Замість того, щоб запізно відповідати шаблонними фразами через годину на неактуальне звернення, адміністратор міг просто телепортуватися до мене після мого прохання про телепортацію.
Прошу звернути увагу адміністратора на те, щоб він уважніше перевіряв актуальність репортів і намагався допомагати гравцям в ігровій зоні, а не відсилати на форум чи вимагати довгі описи в репорт.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
тут
5. Дата порушення: 28.08

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,548
Реакції
639
Бали
409
Вітаю

З адміністратором буде проведено бесіду щодо своєчасного опрацювання репортів та недопущення формального підходу до їх розгляду, а також застосовано відповідне покарання.

Щодо репорту «Владислав Петровський, тп питання» — адміністратор діяв відповідно до регламенту. У подібних випадках рекомендуємо зазначати, що детально описати суть питання в репорті неможливо, після чого адміністратор зможе уточнити необхідну інформацію телепортувавшись до вас.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі