- Реєстрування
- 18 Чер 2025
- Дописи
- 2,847
- Реакції
- 938
- Бали
- 253
1. Ваш нікнейм:Роман Семеген [ID11526]
2. Нікнейм порушника:Владислав Плетінь [ID10150]
3. Назва організації порушника:НПУ М.Київ
4. Суть скарги:
Я зайшов до відділку НПУ, де знаходився працівник поліції. Після цього я оплатив штрафи та привітався. По приколу сказав фразу: «Я в розшуку». Працівник одразу почав мене затримувати без будь-яких підтверджень, що я дійсно перебуваю в розшуку.
Далі працівник показав службове посвідчення, і я відіграв, що забрав його та побіг. Але, якщо брати ситуацію з реального життя, поліцейський не може демонструвати посвідчення таким чином, щоб його можна було просто забрати з рук. Це вже порушення логіки РП з боку працівника.
Після цього він знову почав мене затримувати. У цей момент мені подзвонили в реальному житті, і я не міг говорити у грі та слухати. Я написав в офтоп-чат, що я без звуку, і продовжив писати у чат. Однак працівнику було байдуже — він продовжував говорити тільки в мікрофон, назвав мене нецензурним словом та повністю ігнорував текстовий чат.
Далі він посадив мене без адвоката, хоча я мав на це право. Після перегляду свого фрапсу я побачив, що він також вписав будь-які статті, без чітких підстав і без РП-пояснення.
Отже, маємо такі порушення з боку працівника НПУ:
затримання без підтвердження розшуку;
неправильна демонстрація службового посвідчення (можливість його забрати з рук);
ігнорування офтоп-чату та повідомлення про відсутність звуку;
нецензурна лексика з боку працівника;
посадив без адвоката;
неправомірно вписав будь-які статті, без доказів і без РП-відпрацювання;
загальна відсутність РП та некоректна поведінка на службі.
Прошу розглянути дану ситуацію, оскільки дії працівника порушують правила РП, процедуру затримання, порядок інформування та права гравця.
[Сорі за ChatGPT, спішився]
5. Доказ порушення (скріншот/відео):Тут
6. Дата порушення:22.12.2025
7.Тайм Коди :
00:30 тайзер без причини + відсутні відігровки
1:15 Нецензурно написав в офтоп чат
3:15 каже що дасть розшук непідкора, хоча цього не було
4:16 говорить що я не в розшуку
5:00 без міранди
7:20 каже що дасть статю за спробу одержання хабару
7:56 каже що в мене втрата памʼяті
2. Нікнейм порушника:Владислав Плетінь [ID10150]
3. Назва організації порушника:НПУ М.Київ
4. Суть скарги:
Я зайшов до відділку НПУ, де знаходився працівник поліції. Після цього я оплатив штрафи та привітався. По приколу сказав фразу: «Я в розшуку». Працівник одразу почав мене затримувати без будь-яких підтверджень, що я дійсно перебуваю в розшуку.
Далі працівник показав службове посвідчення, і я відіграв, що забрав його та побіг. Але, якщо брати ситуацію з реального життя, поліцейський не може демонструвати посвідчення таким чином, щоб його можна було просто забрати з рук. Це вже порушення логіки РП з боку працівника.
Після цього він знову почав мене затримувати. У цей момент мені подзвонили в реальному житті, і я не міг говорити у грі та слухати. Я написав в офтоп-чат, що я без звуку, і продовжив писати у чат. Однак працівнику було байдуже — він продовжував говорити тільки в мікрофон, назвав мене нецензурним словом та повністю ігнорував текстовий чат.
Далі він посадив мене без адвоката, хоча я мав на це право. Після перегляду свого фрапсу я побачив, що він також вписав будь-які статті, без чітких підстав і без РП-пояснення.
Отже, маємо такі порушення з боку працівника НПУ:
затримання без підтвердження розшуку;
неправильна демонстрація службового посвідчення (можливість його забрати з рук);
ігнорування офтоп-чату та повідомлення про відсутність звуку;
нецензурна лексика з боку працівника;
посадив без адвоката;
неправомірно вписав будь-які статті, без доказів і без РП-відпрацювання;
загальна відсутність РП та некоректна поведінка на службі.
Прошу розглянути дану ситуацію, оскільки дії працівника порушують правила РП, процедуру затримання, порядок інформування та права гравця.
[Сорі за ChatGPT, спішився]
5. Доказ порушення (скріншот/відео):Тут
6. Дата порушення:22.12.2025
7.Тайм Коди :
00:30 тайзер без причини + відсутні відігровки
1:15 Нецензурно написав в офтоп чат
3:15 каже що дасть розшук непідкора, хоча цього не було
4:16 говорить що я не в розшуку
5:00 без міранди
7:20 каже що дасть статю за спробу одержання хабару
7:56 каже що в мене втрата памʼяті
Останнє редагування: