Зачинено Владислав Прокопенко// Видача догани за зміну нік нейму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28
1. Нікнейм лідера / заступника: Владислав Прокопенко
2. Особистий нікнейм: Тревіс Ткач
3. Суть скарги: Даний товариш по фракції видав покарання за зміну нік нейму, я змінив на Тревіс Ткач, я не бачу ніякої вини в тому що я поміняв по свому бажаню нік, но даний лідер тверидив що треба казати коли міняєш нік нейм, тепер також до всіх питання, я повинен це в новини писати що я міняю нік? Я маю це писати в діскорд новини що я міняю нік? НІ, но всерівно дали покарання, ах да, це 2 догана, 1 догана: почалось все з того що після того як я зайшов в гру, підйшов до товаришів, та привітався, даний колега почав мене бити та наказувати одягнути форму, сам він сказав мені що догана за те що я вдарив працівника ДСНС (Співробітника), я почав казати що даний співробітник вдарив мене перший, но даному колезі було вже всерівно, він і далі почав проводити своє, притому, наголосив що в нього є відео докази, де показано що я вдарив перший, і да, якщо ви це побачите покажіть будь ласка докази на яких було видно що я "Перший" почав всіх і все бити. Також є і свідки конфлікту: Алекс Корж, Владислав Глинський, Микола Чорний, Матвій Мілеер (Він це тот кого я вдарив). І да, якщо ви скажете що я отримав догану за те, що промовив в команду /do "Тревіс Ткач поняв що Чорний *********************" то мені кажеться вам слід поняти що я поняв, а не сказав це в голос. Ах да, на відео ще видана догана по нон рп (Тобто без відігровки РП).
4. Особисті докази (скриншот/відео): Владислав Прокопенко
5. Дата походження:
09.03.2023

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Давайте розсуждати по РП тоді, по перше якщо Ви змінюєте своє ім'я повністю то Ви грубо кажучи, підробили нові документи, або Ви взагалі інша людина, тому лідер був би правий навіть якщо звільнив би, по друге, поставте себе на його місце, заходите Ви у гру, та бачите в своєму составі на посаді полковника взагалі не знайому людину, хто це, та звідки взявся незрозуміло, чи адміністрація поставила, чи читер чи ще щось, тому виникає питання, не можна було логічно подумати, що лідера необхідно попередити в першу чергу? Тому думаю це питання закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі