Розглянуто Владислав Пічкур// НПУ Д// Звільнення за неактив під час відпустки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
178
Реакції
136
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника:Владислав Пічкур
  2. Особистий нікнейм:Артем Бандерівський
  3. Суть скарги:Звільнення за неактив під час відпустки.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    IMG_2418.jpeg
    IMG_2417.png
  5. Дата походження:27.10.23

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю,Адміністрація сказали вас зняти з посади Зам.Нач та ви незахотіли заходити в гру щоб понизити вас.
Також у відпустці написано хх.хх.2023 днів,я вам надавши досить велику відпустку,тому вас було звільнено.
Додатково-хх.хх.2023 не можливо звільнити
Знімок екрана 2023-10-27 112233.png

Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
178
Реакції
136
Бали
48
Вітаю,Адміністрація сказали вас зняти з посади Зам.Нач та ви незахотіли заходити в гру щоб понизити вас.
Також у відпустці написано хх.хх.2023 днів,я вам надавши досить велику відпустку,тому вас було звільнено.
Додатково-хх.хх.2023 не можливо звільнити
Переглянути вкладення 132711
Вітаю! Я розумію, що я не маю можливості заходити в гру, тому я звернувся до вас з дзвінком, і ви порекомендували мені написати запит на відпустку на дату xx.xx.23, і ви схвалите її.

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю! Я розумію, що я не маю можливості заходити в гру, тому я звернувся до вас з дзвінком, і ви порекомендували мені написати запит на відпустку на дату xx.xx.23, і ви схвалите її.
Вітаю я схвалив її так як дума що вас у грі не буде так довго,тому якщо адміністрація схвале вашу скаргу вас буде повернено на посаду Капітана,я прийму до уваги вашу скаргу та буду обережніше.

Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
178
Реакції
136
Бали
48
Вітаю я схвалив її так як дума що вас у грі не буде так довго,тому якщо адміністрація схвале вашу скаргу вас буде повернено на посаду Капітана,я прийму до уваги вашу скаргу та буду обережніше.
Ми з вами розмовляли дзвінком. Як могли думати якщо ми все обговорили. Ви себе ведете ніби перший раз бачите, що я написав відпустку. Кожен мусить відповідати за свої вчинки.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю

Так як Лідер схвалив відпустку на невизначений термін, вас буде поновлено на звання Майора.
З лідером буде проведено бесіду

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі