Відмовлено Владислав Пічкур | Некомпетентний розгляд скарги,БЛАТ| для червоного адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Пічкур
  2. Особистий нікнейм: Олександр Набанов
  3. Суть скарги:
  4. Доброго дня,червоний адміністратор.
  5. Суть скарги полягає в некомпетентності ГСнеоф Владислава Пічкура.
  6. Коротко і ясно,я написав скаргу на гравця який мене злив із фракції.
  7. В нього було порушення ДМЗЗ та ТК,за що йому нічого не видали,але зате мені впаяли по повній мірі,за всьо шо лише можна було.
  8. Після цього я вирішив розпитатись як адміністратор виносив такий вирок,де ще більше було переконання його некомпетентності та блату,а ще всілякі спроби обманути мене.
  9. Він сказав шо я одразу почав його давити лопастями,ДЕЕ ДЕ ТАКЕ БУЛО НА ФРАПСІ,чітко видно як я взлетів на маленьку висоту та махнув в сторони,після чого він почав тулити по нам,а вже після того як він по своїм відкрив вогонь я його і почав давити лопастями,я бачу тут лише блат.
  10. Як людина яка розстрілює вертольоти своєї фракції можуть шось втикувати за субординацію та допускаються до обзвонів на полковників?
  11. Попрошу Вас перерозглянути данну скаргу та винести покарання.
  12. Мене за діалог з цим персонажем звільнили,а цій людині за ростріл нічого.
  13. 1705872484515.png
  14. 1705872507732.png
  15. 1705872540155.png
  16. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тута
  17. Дата походження:21.01.2024 р.Б.

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю Шановний Гравець!
1.Я не ГС Неофф, я ГС МВС.
2.Ви почали давити людину, потім по вам був відкритий вогонь, так як була загроза життю.
3.Лідер вас сам звільнив, я тільки надав дві догани.
4.Я з Лідером СБУ М.Київа був згоден про ваше звільнення, так як казали що ви хотіли злити людину, та неадекватно себе ведете, по скарзі можна було все побачити.
5.Додати хочу що ви намагалися утікати разом з другом який порушив статут або ККУ, і саме працівник СБУ К хотів його затримати, так як він намагався втікти, ваш друг сів в гвинтокрил і потім ви намагалися його збити, далі працівник СБУ відкрив вогонь, так як йому ішла загроза життю,і ви далі продовжувати давити працівника СБУ коли по вам відкрили вогонь.
6.Дата порушення вказана не вірно.

Додатково- Блата я не бачу, прошу переглянути відео яке ви відправили в скаргу, взявши до уваги написаний текст номер 5.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Вітаю Шановний Гравець!
1.Я не ГС Неофф, я ГС МВС.
2.Ви почали давити людину, потім по вам був відкритий вогонь, так як була загроза життю.
3.Лідер вас сам звільнив, я тільки надав дві догани.
4.Я з Лідером СБУ М.Київа був згоден про ваше звільнення, так як казали що ви хотіли злити людину, та неадекватно себе ведете, по скарзі можна було все побачити.
5.Додати хочу що ви намагалися утікати разом з другом який порушив статут або ККУ, і саме працівник СБУ К хотів його затримати, так як він намагався втікти, ваш друг сів в гвинтокрил і потім ви намагалися його збити, далі працівник СБУ відкрив вогонь, так як йому ішла загроза життю,і ви далі продовжувати давити працівника СБУ коли по вам відкрили вогонь.
6.Дата порушення вказана не вірно.

Додатково- Блата я не бачу, прошу переглянути відео яке ви відправили в скаргу, взявши до уваги написаний текст номер 5.
1.Чудово,чого ти взагалі розглядав скаргу ,якщо там білим по чорному написано "для ГС ДЕРЖ"?Чому ти її розглядав?Я хотів шо її розглянула більш компетентніша людина.
1705909432876.png

2.Я не давив людину,повторюю вкотре,коли я взлетів я махнув лопастями,без мети його давити і тд.,після того як він почав без попередження і тд. стріляти,тоді я вже ціленапавлено його давив.
3.Твої 2 догани,абсолютно нічого не дали,так як на той момент я вже був звільнений.
4.Стосовно "неадекватної поведінки",то як я маю реагувати коли ми з хлопцями літаємо та відбиваємо ВЧ,а цей персонаж сидить на базі по кд,нічого не робить і зливає особистий склад,скільки ми з пацанами би вильотів на ВЧ не зробили,він ні разу з нами не полетів,можеш подивитись відкат з розмови і скільки пацанів біжить на парковку,а той палець об палець не вдарив.
Хто сказав що я хочу когось злити?Шо це за ложні обвинувачення та обман вищого адмін складу,де докази цього?
5.Звідки мені було відомо шо він його затримував?На фрапсі чудово чутно шо в діскорді я не сиджу,мені сказали взлітай,я взлетів.Хто кого там хотів затримати мені це вперший раз чути,я цього не знав,якби знав ситуація була вже би інша,навіщо мені приписувати то шо я чисто фізично знати не міг.
6.Я вказав дату створення нової скарги.

Останнє редагування:

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Переглянувши відео, я бачу що Ви спеціально летіли в сторону гравця з метою його задавити - в результаті чого був відкритий вогонь по гвинтокрилу. Після зупинення вогню - ви продовжили це робити, але це все було невдало. Тому вважаю що покарання видано вірно.
З приводу Вашого звільнення - переглянув декілька відео як Ви спілкуєтесь з іншими гравцям і також вважаю що дана поведінка не є нормальною. Якщо Ви говорите "оффтопом", то це не дає Вам ніякого права ображати та неадекватно висловлюватись щодо інших гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі