Розглянуто Владислав Пічкур / Перерозгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
1,368
Реакції
1,246
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Пічкур
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги: Як лідер СБУ Київ переглядав скаргу на мого співробітника. Виявив ряд недоліків в скаргі, тому хотів би подати апеляцію.
По перше заголовок скарги складений не по формі. По друге відео-докази починаються з стрілянини, що не дає змоги оцінити повну ситуацію. Поясню чому так вийшло, сьогодні Костя Шавлак був звільнений з однією доганою із фракції та бігав провокував співробітників в СБУ. Можна навіть побачити над ним чорний нікнейм, що є доказом того, що він був в СБУ. Також не можливо зрозуміти, можливо Костя Шавлак зробив порушення та у відповідь був відкритий вогонь. Також як повідомив мій бієць він він перебував на парковці, його повинні були затримати. Але він почав втікати, і йому розстріляли авто. Після цього він вийшов з гри та перезайшов в неї. І відео починається з цього моменту.
Також, на тайм коді в доказах 00:21-00:22 чутно як Костя Шавлак ображає мого співробітника Тимофій Золото словами "Шо ти дєлаєш, ти **************************** на форум отлітаєш" але за це покарання не отримав.

123.png

Як раніше повідомляв Владислав Савочкін - керівник проекту, дані образи є грубими та за таке можна отримати бан. Тому прошу розібратись в повному обсязі.
P.S. До адміністратора Владислава Пічкур претензій немає!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): СКАРГА
5. Дата походження: 01.01.2024

Останнє редагування:

Владислав Пічкур

Старший Адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
711
Реакції
449
Бали
153
Вітаю Шановний Лідер СБУ М.Київ!
Взявши до уваги вашу апеляцію та прочитавши її прийнявши до уваги все що ви написали, також скарга буде переглянута,а також спілкувався з Тимофій Золото з покаранням згоден, догана або попередження не буде видано
Дякую Вам!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі