Розглянуто Владислав Пічкур/Тільки для ГА (ЗГА не брати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Пічкур
  2. Особистий нікнейм: Сєм Вінчестер
  3. Суть скарги: Я був на обзвоні на Ігрового помічника надав відповіді нормально. В мене відключають світло я був попередив зараз мені недавно були включили я отримаю відповідь що мені відхилено тому, що в мене є помилок приблизно 10 я починаю питати які є помилки тому, що я впевнений в собі там не може бути 10 помилок скоріше за все принципове до мене ставлення від Куратора ігрових помічників за те що я був на нього написав попередню скаргу чи що я вже не зовсім розумію, що цим він хоче зробити. Від вас прошу переглянути всі дії і дати чітку правильну відповідь яка повинна бути.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не потрібно
  5. Дата походження: 02.07.2024

Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
Примітка: Мені було схвалено я був допущений в кінці обзвону я в нього спитався запитання він каже вам буде відмовлено втрата довіри. До цього я в нього питався він сказав про 10 помилок я спитався на обзвоні він сказав про 10 помилок після цього я питаю скільки саме він відповідає потрібно дивитись на основному комп'ютері питання до вас як коли він проводив кандидатам до мене обзвон він може зразу встановити що я не пройшов? Прошу перевірити відеофіксацію, бо я був схвалений після цього як я йому поставив свої питання стосовно 10 помилок я отримую відповідь - втрата довіра.

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!

Запросили докази від Куратора Ігрових Помічників

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!

Переглянувши відеодокази обзвону можу винести вердикт:
Вами було допущенно певну кількість помилок (що є більше за допустимий мінімум). Ви можете краще вивчити ігровий мод, правила та подати заявку знову!
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі