Відмовлено Владислав Савочкін//Іван Громов/вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін та Іван Громов
  2. Особистий нікнейм:Артем Армані
  3. Суть скарги:Я дуже вибачаюсь що писав чітерам в коментарі та признаю це але я не використовував ту гидоту дуже прошу мене вибачити та якщо можна повернути акаунт або просто вибачити мене дуже прошу мене пробачити та обіцяю що я ніколи не буду використовувати ту гидоту та писати в коментарі читерів сподіваюсь на ваше порозуміння та прошу якщо не повернете акаунт то хочаб очистити ту електронку
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:25.02.24

Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
380
Реакції
187
Бали
43
Не потрібно їх пробачати, їм вже надавався шанс де вони його прогавили, а також хочу додати, що вони бігають провокують гравців та порушували правило проекту 7.30, що дуже сильно заважало в подальшому грати гравцям, + нема вибачення перед Безсоновим де вони так сміливо його зневажали та висловлювались негативно в його сторону, та і загалом данний гравець не є адекватним

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
Не потрібно їх пробачати, їм вже надавався шанс де вони його прогавили, а також хочу додати, що вони бігають провокують гравців та порушували правило проекту 7.30, що дуже сильно заважало в подальшому грати гравцям, + нема вибачення перед Безсоновим де вони так сміливо його зневажали та висловлювались негативно в його сторону, та і загалом данний гравець не є адекватним
Просто ми вам часто попадалися багато людей більше порушують ніж ми порушували

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши ваше звернення, виношу вердикт:

В оскарженні відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі