Зачинено Владислав Савочкін/Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
2.Особистий нікнейм:Олег Золото
3. Суть скарги:Мене підрізали та розбили мою машину я вийшов та гравець почав по мені стріляти я не міг дістати калаш через те що в мене було кд. Я побіг за гравцем щоб також розбити йому машину. Він викликав
адміна, а саме Владислава Савочкіна який відкинув мене за дм зз машини. Якщо адміністратор не бачить його порушення то гравець розмовляв за що даєтсья МГ по друге там зз не було тому адмін посадив ні за що. Це вже не вперше. Зараз я відсиджу срок а адміну нічого, це не діло, скільки скарг я писав на адмінів їм *********************************** але коли я був на адмінці за один блат мене зняли. Я хочу щоб як мінімум гравцю дали догану або зняли з адмінки бо це не діло.Але такої фігні бути немає коли мене зняли за один блат хоча там блату не було.Я навіть не пишу про те щоб мене витягнули з кпз бо скаргу переглянуть за 2-3 дня.Також чому я вважаю що це блат. Я думаю що адміністратор не знає цього гравця він просто написав в репорт на відео видно як гравець говорить. Адмін йому за це не дав покарання а мені дав тому я вважаю що це блат.Ось ще одне відео від мого лиця там де мене вбили біля зз я вдарив по машині але сказав відкат я нечайно https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владислав-Савочкін-Блат.33232/

4.Доказ видачі покарання: (скриншот/відео) :

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

З моменту видачу покаранн пройшло більше 6-ти днів.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі