Відмовлено Владислав Савочкін/Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Нікнейм адміна: Владислав Савочкін
2. Мій нікнейм: Олег Золото
3. Я приїхав до сбу до мого друга Данік Стоун. Почав танцювати на кпп через те що знаю що там не дуже адекватний сбушник(командьор).Я почав танцювати по-перше гравець сказав танцювати це хіба не нон рп дії? Прошу замітити не в офтоп. Після цього він сказав свому затримати мене, хмм цікаво за що? Ну добре я почав бігти та дістав калаш коли вибіг з зз щоб почати стріляти сбушник мене затримав, Олексій Лашкевич мене вбив, не відігравши РП цікаво причина хоча вони мене мали посадити кпз. Аміністратору на 1 порушення пофіг на 2 також. За чим він слідкує? Можливо він просто не відкидає їх бо вони його друзі?). Я після того приїхав просто став біля сбу на аварійці. Мене відкинув адміністратор за рк. Прошу замітити РК - Повернення на місце, де тебе вбили. Так це правильно видано, але чому не відкинули сбушника?Я вже не пишу щоб мене витягнули тому що я зараз відсиджу своє покарання а скаргу розглянуть за 2-3 дня. Прошу понизити або видати догану адміністратору. Через те що минулий раз та позаминулий йому повезло). Також хочу щоб СБУ дали ЗЧС
4. Докази: Саме покарання -
ДМ , РП та МГ від СБУ -https://youtu.be/TEoA9oSFIIU

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Одне з значень рп терміну РК, це повернення на місце смерті протягом 15 хвилин. Навіщо було обрізати запис екрану, якщо на повному доказі буде видно як вас вбивають і ви одразу повертаєтесь на місце смерті?

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі