Схвалено Владислав Савочкін/ Відмова у апеляції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Біллі Форбс

Активний
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
64
Реакції
292
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Біллі Чекатіло
  3. Суть скарги: Пишу по поводу того, що Владислав Савочкін відмовляв мені у цій апеляції та у цій. Поспілкувавшись з ним у особистих повідомленнях, виявляється, що античіт банить мене НЕ випадково, а тому що я використовую чіти. Я неодноразово у своїх скрагах писав, що можу вийти на перевірку (ті що вище), хоча від вищого керівництва ніякої віддачі немає і мені відмовляють у всьому без провірки на стороннє ПО. Пишу я цю скаргу уже, сподіваюся, з повними докази своєї правоти. Відео повне починається з самого початку і не обрізане. На ньому чітко видно, як саме мене відкидує (в тому ж самому місці і на тій ж роботі уже як третій раз за всю цю історію) античіт і з якої причини. На відео чітко видно, що ніяких сторонніх ПО паралельно з Ukraine GTA не було ввімкнено. Тайм-коди: 0:00-0:04 - видно, що на панелі задач ніяких сторонніх програм не було включено (по типу Cheat Engine і т.д.), 0:42 - я беру роботу кур'єра укр. пошти (ніякі фрагменти відео не обрізані) 1:32 - мене відкидує античіт по причині #75 на 60000 днів. 1:55 - знову видно, що на панелі задач ніяких активних сторонніх ПО не було. 1:56 - я почав гортати весь список активних задач у диспечері задач.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  5. Дата походження: 13.11.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі