Відмовлено Владислав Савочкін || Некомпетентність || Для ВЛАСНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін, Віктор Миколайович.
2. Особистий нікнейм: Денис Рябов
3. Суть скарги: Вітаю, шановний Григорій. Мене звати Денис Рябов [496]. Я був адміністратором 4 рівня на Ukraine GTA 04. 27.07.2023 мене зняли з посади за те, що я був у діскорд сервері іншого проекту (Каліна РП) та звинуватили у прикриванні заступника лідера, який "Грав на іншому проекті на посаді заступника лідера". Докази ніякі предоставлені не були. Владислав всіляко намагається злити 1 людини, це Володя Архангел [4805]. Він зробив все так, що б зняти Володю, ще й заніс його до ЧСП. Коли знімали Володю була 1 причина його зняти - Порушення правил лідерів та заступників. Коли знімали Володю, правило звучало так, Було: ЗАБОРОНЕНО: 11. Грати на інших проєктах перебуваючи на посаді лідера. Стало: ЗАБОРОНЕНО: 11. Грати на інших проєктах перебуваючи на посаді лідера/заступника. Це правило змінилося рівно тоді, коли Володимир написав першу скаргу на Владислава. Перед розглядом скарги, Владислав змінив правила лідерів та заступників, аргаментуючи це тим, що він забув їх змінити раніше. Сподіваюся ви розумієте, що Володя не грав на іншому проекті під час строку на посаді заступника. А лідерам та заступникам не заборонено знаходитися у діскордах інших проектах.
До того, Віктор Миколайович заборонив мені займати посади лідера/заступника. Лідера добре, я розумію, але заступника чому я не можу займати, для мене це загадка.

Подивіться уважно на час відповіді на першу скаргу Володимира:
1690665267159.png
Та подивіться час зміни правил лідерів та заступників:
1690665329259.png

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін, Віктор Миколайович.
2. Особистий нікнейм: Денис Рябов
3. Суть скарги: Вітаю, шановний Григорій. Мене звати Денис Рябов [496]. Я був адміністратором 4 рівня на Ukraine GTA 04. 27.07.2023 мене зняли з посади за те, що я був у діскорд сервері іншого проекту (Каліна РП) та звинуватили у прикриванні заступника лідера, який "Грав на іншому проекті на посаді заступника лідера". Докази ніякі предоставлені не були. Владислав всіляко намагається злити 1 людини, це Володя Архангел [4805]. Він зробив все так, що б зняти Володю, ще й заніс його до ЧСП. Коли знімали Володю була 1 причина його зняти - Порушення правил лідерів та заступників. Коли знімали Володю, правило звучало так, Було: ЗАБОРОНЕНО: 11. Грати на інших проєктах перебуваючи на посаді лідера. Стало: ЗАБОРОНЕНО: 11. Грати на інших проєктах перебуваючи на посаді лідера/заступника. Це правило змінилося рівно тоді, коли Володимир написав першу скаргу на Владислава. Перед розглядом скарги, Владислав змінив правила лідерів та заступників, аргаментуючи це тим, що він забув їх змінити раніше. Сподіваюся ви розумієте, що Володя не грав на іншому проекті під час строку на посаді заступника. А лідерам та заступникам не заборонено знаходитися у діскордах інших проектах.
До того, Віктор Миколайович заборонив мені займати посади лідера/заступника. Лідера добре, я розумію, але заступника чому я не можу займати, для мене це загадка.

Подивіться уважно на час відповіді на першу скаргу Володимира: Переглянути вкладення 95786
Та подивіться час зміни правил лідерів та заступників:
Переглянути вкладення 95788

Доброї ночі, шановний гравець. Покарання видано вірно.
Керівником та адміністрацією були надані докази всіх порушень з вашого боку та порушень заступника.

Вас було знято за халатне ставлення до своєї роботи та прикриття.
Керівник: Владислав Савочкін отримав догану за допущення помилки у правилах.

Нагадуємо, що за надання неправдивої інформації керівному складу ваш ігровий акаунт може бути заблокований.

Приємної гри!

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Доброї ночі, шановний гравець. Покарання видано вірно.
Керівником та адміністрацією були надані докази всіх порушень з вашого боку та порушень заступника.

Вас було знято за халатне ставлення до своєї роботи та прикриття.
Керівник: Владислав Савочкін отримав догану за допущення помилки у правилах.

Нагадуємо, що за надання неправдивої інформації керівному складу ваш ігровий акаунт може бути заблокований.

Приємної гри!
Оновлення: Володя Архангел - знято всі покарання. Видано покарання лише у загальному дискорд сервері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі