Адель
Активний
- Реєстрування
- 8 Січ 2023
- Дописи
- 114
- Реакції
- 285
- Бали
- 66
- Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм:Адель Овнкотик
- Суть скарги: Я написала скаргу про втрату майна,її розглянули та видали компенсацію в розмірі 3.5 мільйона .Я не згодна з компенсацією за котедж 6 класу, оскільки вартість мого нерухомого майна була значно вищою, ніж та сума, яку мені виплатили. Я придбала цей котедж за 25 мільйонів в гравця до оновлення і він в мене вже давно,але злетів через пару днів після оновлення.Не згадуючи про те, що він був прокачений, і там зберігалися різноманітні речі. Я очікувала відшкодування на рівні ринкової вартості.(Нажаль відката з покупки нема)
Зараз мені компенсували лише 3.5 мільйона, що не відображає реальну вартість моєї власності. Я витратила чимало часу і зусиль, щоб зібрати кошти на придбання цього котеджу.Прошу переглянути цю ситуацію та врахувати всі обставини при визначенні справедливої компенсації за втрату майна. Вважаю, що ринкова вартість має бути визначальною у цьому випадку, і сподіваюся на відновлення справедливості у вирішенні цього питання. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:27.12.2023