Схвалено Владислав Савочкін | Оскарження | Виключно для червоної адміністрації!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27

1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін

2. Особистий нікнейм: Дмитро Козак​

3. Суть скарги: Данному адміністратору дуже не сподобалося що я писав на рус мові, сказав що я порушив якісь правила, не хай будет так.​

Я написав скаргу на працівника ЗМІ та висказав своє незадоволення про данну фаркцію. Я добре розписав свої притензції та надав деякі докази. Данний адміністратор став на бік ЗМІ та обвинив меня в ряді порушень правил. Та обіцяв забанити на форумі. Я хочу щоб це переглянула червона адміністрація.​

По порядку. ( 1.3 В оголошеннях не повинно бути граматичних і пунктуаційних помилок.) Перший пункт в якому меня обвинили, Хоча на скільки я розумію, це правило для самих ЗМІ. Так як це стосується самих працівників ЗМІ. Це раніше було, до ЗМІ, кожен гравець мав відправлти своії оголошення чітко по правилам, Зараз гравець кидає своє оголошення так як йому зручно, головне щоб це не нарушало правил сервера. Пояснюю. ЗМІ були додані якраз для того , щоб редагувати оголошення, а не просто відправляти вже готові оголошення від гравців! Але я так розумію що теперешне ЗМІ думає навпаки ( це не стосується усіх )

5.2 Дозволено шукати людей з табличками/листівками "номер телефону/дiскорд". Це другий пункт який мені чомусь написав адміністратор. Цей пункт якраз стосується не мене а знову ЗМІ. Я якраз подав скаргу стосовно цього правила, Я подавав оголошення що шукаю людину та вказав Нік гравця. мені разів 10 як мінімум видалили оголошення. Докази є в посиланні знизу. Данний адміністратор чомусь не звернув уваги на мої докази. та чомусь винного зробили мене

8.2 Якщо в оголошенні недостатьно інформації - воно буде відмовлено.

8.3 В оголошенні заборонено порушувати загальні правила серверу.

Два наступні правила зовснім не ясно для чого були написані перед моєю скаргою, бо вони не як не відносились до скарги. Але не хай буде​

А ось і вердикт адміністратора "​

через те, що ви питаєтесь злить фракцію.Вам буде заблоковано Форум.

Ваш зміст руськомовний.

Ви сами порушуєте правила!

Зачинен"

Я не знаю з чого данний адміністратор вирішив що я намагаюся злити фракцію , але добре.

Данний адміністратор каже що я сам порушую правила, напевно ті правила які я розьснив вище. в мене я докази як я кидаю оголошення ( яке не порушує правила ) і його зразу же видаляют. Я в цьому винний?

Якщо фракція працює погано, я в цьому винний? Те що я критикую і скаржуся на гравців данної фракциї. Це не означає що я хочу її злити. Я лише хочу щоб вона працювала добре.

Такой не можу відмитити, шо в скарзі я просив передати її червоній адміністрації. Цей адміністратор начебто не являється червоним адміном з цим тоже прошу розібратися.

Вибачаюся за втраченний час, але справедливість має бути.

Хочу також почути відповідь стосовно рус мови, можно посити, не можно. Я думаю нікому не треба роз'яснти що в нас багато рус мновних гравців. ( навіть розробники ).

Також, будьласка, Червона адміністрація, візміть на розгляд і скаргу на ЗМІ

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗМІ-Максим-Солодкий-Сергій-Правда-Максим-Нікітенко-Для-червоної-Админістрації.47498/

5. Дата походження: 10,06,23​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі