Розглянуто Владислав Савочкін/Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Владислав Савочкін
2. Страх Хірокі
3. Я прийшов на бу щоб купити машину побачив свого друга Тоні та підбіг до нього він купив собі рендж і я попросив покататись і до нього підбігає людина Валерка Котов, яка хотіла купити рендж у нього я просто в прікол сказав давай я тобі продам ролс ройс на що він погодився я подумав що це жарт і він зараз просто жартує наді мною, я виїхав з бу та заспавнив рендж наїхавши на мітку щоб продати авто я вказав ціну 21 млн, я не думав що у гравця 2 левла є такі гроші я думав що він просто подумав що він коштує 21 тисячу но після цього данний гравець купив його в мене я був дуже здивований, але після того як я його продав гравець зразу вийшов з гри або телепортувався кудись ( також у мене є повний відкат 30 хвилин що я робив до того та після) та зразу після того як данний гравець купив в мене ролс ройс я поїхав з другом на верх по дорозі він мені сказав що важай бо це може бути чітер після цього я написав Коваленкові він заблокував його він був чітером, після чого я відійшов поїсти приходжу а у мене загрузка заходжу в гру і дивлюсь у мене бан до 2040 року ( готовий надати також відкат що було до цього та після та показати переписки все що потрібно)
4.
- продаж
Тайм коди 42:23 підбіг чітер 44:13 - продаж
Бан

Вкладення

• UKRAINE GTA 13.12.2023 22_54_30.png
    UKRAINE GTA 13.12.2023 22_54_30.png
    2.8 Mб · Перегляди: 66
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі