Відмовлено Владислав Савочкін \ Помилкове покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aлекс Брайт

Новий гравець
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
25
Реакції
3
Бали
6
Прошу розробника розібратись в цій ситуації.
Мій нікнейм Артур Камінський. Нещодавно було заблоковано мій серійний номер (мій компютер) через те, що доступ до компютера отримала людина, яка у нас гостювала і скористалась компютером вночі коли я спав. Це мій двоюрідний брат який зайшов під своїм акаунтом і як він поясний до нього причепились люди з клану(банда) і постійно вбивали коли він виходив з лікарні, а адміни не відповідали на запити. Після того як він написав адмінам що поскаржиться розробникам компютер на західному сервері було забанено. Мій акаунт я нікому не передавав і це можна побачити за останніми діями і вияснити у Владислава Савочкіна з чого все почалось і джерело ініціативи, тоді все стане зрозуміло. Моєї вини в цій ситауції немає, якщо є вина мого брата який одної ночі під своїм аком мав інцедент то я до цього не маю відношення. Брат казав що його увязнили при тому що вбвали його а він скаржився адмінам, була несправедливість і він намагався достукатись до адмінів і створював для цього декілька акаунтів раз за разом бо його відразу садили в тюрму. І судячи по всьому він був винен що створював нові аки але він це робив не для того щоб на них грати а щоб вияснити. Хоча я б так не робив а дочекався ранку і створив скаргу на форумі. Я звичайно хочу що ви розблочили мені зехідну Україну але головне що я не виноватий і також слід розібратись з дями і мотивами адміна(адмінів) тої ночі. Прошу розробника розібратись в цій ситуації і навести порядок з договорняками між адмінами і гравцями, бо навіть якщо є якісь стосунки між гравцями і адмінами, то це не означає що адміни можуть використовувати своє службове положення для задоволення бажать друзів-гравців.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Скарга складена не по формі.
Адміністратора Владислав Савочкін у нас в колективі немає

Відмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі