Відмовлено Владислав Савочкін некомпететний / Для Засновника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Кишо Милано
  3. Суть скарги: Я подав 1 скаргу на В.Савочкіна в якій було написано про забирання ролі Активний гравець після чого відповів ГА Ярослав Рибальченко, що скаргу передав керівництву пройшло 24 часа відповідь була надана але не вчасно як видно Керівництву байдуже дати відповідь на скаргу. Потім я подав 2 скаргу на Керівництво яка була для розгялд Засновнику (ГУСТІЛІН) в скарзі було написано що я написав скаргу про забирання ролі Активний гравець і чому мені не надали відповідь вчасно, але явідповідь отримав від В.Савочкіна про якій даже не йшлось чому вони відповідали так довго і Керівник надав таку саму відповідь як в минулій скарзі
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 2 СКАРГА 1 СКАРГА
  5. Дата походження: 08.10.2023

Макс Ретург

Гість
Доброї ночі, якщо враховувати відповіді керівника, що вона видається автоматично, та ваші слова, про те що роль видається після 500 дописів ( хоча я не впевнений в цьому, та все ж таки може це дійсно так), скажу наступне: припускаю що роль Активний гравець видається за 500 дописів за певний проміжок часу. Тобто приклад: якщо враховуються дописи за пів року, то якщо у вас з 2 січня до 2 червні є 500+ дописів то роль у вас є. Але якщо уже 10 червня ( пів року відповідно починається з 10 січня) у вас за цей період не сумується 500 дописів то роль у вас автоматично забирають.
В деталях я не обізнаний але технічно це можливо. Тому і роль називається Активний бо ви активний постійно в певний проміжок часу.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, у вас було багато блокування форумного запису, за грубі порушення правила форуму, катож ви знаходитесь в ЧСП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі