Коля Вілкінсон
Altre
- Реєстрування
- 7 Тра 2023
- Дописи
- 104
- Реакції
- 24
- Бали
- 28
Я вважаю що цього гравця потрібно розблокувати бо він не винен що в грі баги з донатом! бо який тоді смисл донатити в гру якщо тобі видають бан за це.
- Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм: Коля Вілкінсон
- Суть скарги: задонатив 4 тисячі мало бути 8тисяч а прийшло 120 потратив(
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 157850
- Дата походження:24.12.2023
Я також вважаю що гравця потрібно розблокувати, але гравець повинен понести хоть якесь покарання, оскільки заборонено використовувати баги гри в своїх цілях. Якщо гравець задонатив 4к то і витратити він повинен був 4к а не всі + написати звернення до Червоної адміністрації що видало більше донату чим повинно булоЯ вважаю що цього гравця потрібно розблокувати бо він не винен що в грі баги з донатом! бо який тоді смисл донатити в гру якщо тобі видають бан за це.
Так небуло уточнення яку суму саме потрапила людина! Як можна судить людину?Я також вважаю що гравця потрібно розблокувати, але гравець повинен понести хоть якесь покарання, оскільки заборонено використовувати баги гри в своїх цілях. Якщо гравець задонатив 4к то і витратити він повинен був 4к а не всі + написати звернення до Червоної адміністрації що видало більше донату чим повинно було
Звісно не було уточнено, але судячи з тексту який написав гравець, то зрозуміло що весь донат. Тому автору скарги варто навчитися уточнювати і ставити розділові знаки, щоб не було подібних відповідейТак небуло уточнення яку суму саме потрапила людина! Як можна судить людину?
А тобі варто не лізти куда тобі непотрібно!Звісно не було уточнено, але судячи з тексту який написав гравець, то зрозуміло що весь донат. Тому автору скарги варто навчитися уточнювати і ставити розділові знаки, щоб не було подібних відповідей
+Я також вважаю що гравця потрібно розблокувати, але гравець повинен понести хоть якесь покарання, оскільки заборонено використовувати баги гри в своїх цілях. Якщо гравець задонатив 4к то і витратити він повинен був 4к а не всі + написати звернення до Червоної адміністрації що видало більше донату чим повинно було
- Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм: Коля Вілкінсон
- Суть скарги: задонатив 4 тисячі мало бути 8тисяч а прийшло 120 потратив(
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 157850
- Дата походження:24.12.2023
4.000 грн ты задонил? Капец братан на игру сток денег лить,лучше чёт купил в реальной жизни
Невідомо, в мене так самоА її довго ще будуть розглядати?
І ви ще в бані?Невідомо, в мене так само
Так, і не знаю ще скільки буду, бо відповіді немаєІ ви ще в бані?
А що з кланом?Так, і не знаю ще скільки буду, бо відповіді немає
НевідомоА що з кланом?
МдааааНевідомо