Відмовлено Владислав Савочкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
295
Реакції
262
Бали
123
1.Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
2.Особистий нікнейм:Кіріл Басов
3.Суть скарги:з моменту блокування мого аккаунту пройшло майже 2 місяці. За цей час я відправив 7 оскарженнь які стосуються бану та ЧСП. В минулій скарзі про мут в майстерні розробників я попросив пояснення за що мені видали мут назавжди. Через 2 дні мені відповів Владислав Савочкін та сказав що покарання видано вірно. Ніяких пояснень не було. Хотів би запитати, чому в тій скарзі не було пояснення.Хоч я і не рахую що я використовував чіти для того щоб дюпнути зілля бо з цього просто не було сенсу бо за 0.1.... нічого не можна було купити. Я рахую це за багоюз скоріше за все Владислав Савочкін знає що чітів в мене не було а це був баг, тим більш через 1-2 дні цей баг пофіксили. Навіщо фіксити цей баг якщо зілля менше 1 цілої штуки купити не можна було. Я вибачаюсь за те що я використовував баг але я не рахую що це були чіти. Також мені здається що Владислав Савочкін не хоче признавати провину. Скоріше за все із-за цього в вас до мене неприязнь. Чому ви знімаєте ЧСП з тих хто дійсно використовував чіти а тих хто зробив 1 багоюз за всю історію гри на проекті ні? Також на проекті я грав більше року та хотілось би знову грати. Вибачаюсь за те що я купив зілля за допомогою багу та благаю про розбан та зняття ЧСП.Чому ви вирішили що мене треба забанити за чіти а не багоюз?В цьому оскарженні я прошу щоб мені ВІДПОВІЛИ на всі вище задані ПИТАННЯ , а саме: 1.Чому минуле оскарження залишилось без пояснення? 2. Чому пофіксили той баг хоча як сказав Владислав Савочкін в мене були чіти та купити менше 1 можна було купити лише з чітами і це не баг. 3.Чи є у вас до мене неприязнь? Якщо так то чому? 4. Чому на оскарженнях де гравці признають що вони грали з чітами з них ЧСП знімається а з мене ні хоча це був багоюз?5. Чому ви вирішили що в мене були чіти а не це баг? Також скоріше за все це останнє оскарження, так як з маленьким шансом ви схвалити це оскарження або: 1 скажете що ЧСП оскарженню не підлягає. 2.з моменту видачі покарання минуло більше 7 днів 3. Ви забаните мій аккаунт за злив керівника (але це наврятче)
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження:начебто 28.10.23 (бан за чіти)

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі