Таджима Кензо
KenzoFamQ ?
- Реєстрування
- 27 Чер 2023
- Дописи
- 195
- Реакції
- 213
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:Владислав Савченко
- Особистий нікнейм: Таджима Кензо #17033, Андертейкер Кензо #47245
- Суть скарги: Я приїхав з своїм другом до воріт вч і чекав своїх товаришів в цей час нас почала дбшить машина ЗСУ і мій друг допоміг мені(дав пару пострілів по машині) після чого водій авто повернувся і почав нас убивать(він перший після того відкрив вогонь) , а ми відкрили вогонь у відповідь, після цього мене відкидують з моїм другом за дм зз і пг(хоча він був 1 а нас 2 і ми виходить не порушуємо правило пг). Но у нас ще був інцедент з цим адміном. Перед цим приїхали на вч і мій друг образив гравця ЗСУ але дали мут зразу всім нам(3 людям(образи були тільки від Андертейкера)), хоча рівно в тей же момент гравець з ЗСУ пише "Таджима 200" і йому нічого не роблять. Прошу звільнити нас з другом з деморгану і перевірити адміна на блат так, як я на 100 відсотків впевнений, що цей адмін був в госкі яку Кензо постійно щимить через свою політику клану і тому цей адмін предвзято ставиться до гравців з неоф.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео(тайм коди в описі), докази муту + оски від гравців з фракції які були проігноровані
- Дата походження: 07.03.24
Останнє редагування: