Відмовлено Владислав Савченко/ Блат госки + оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
195
Реакції
213
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савченко
  2. Особистий нікнейм: Таджима Кензо #17033, Андертейкер Кензо #47245
  3. Суть скарги: Я приїхав з своїм другом до воріт вч і чекав своїх товаришів в цей час нас почала дбшить машина ЗСУ і мій друг допоміг мені(дав пару пострілів по машині) після чого водій авто повернувся і почав нас убивать(він перший після того відкрив вогонь) , а ми відкрили вогонь у відповідь, після цього мене відкидують з моїм другом за дм зз і пг(хоча він був 1 а нас 2 і ми виходить не порушуємо правило пг). Но у нас ще був інцедент з цим адміном. Перед цим приїхали на вч і мій друг образив гравця ЗСУ але дали мут зразу всім нам(3 людям(образи були тільки від Андертейкера)), хоча рівно в тей же момент гравець з ЗСУ пише "Таджима 200" і йому нічого не роблять. Прошу звільнити нас з другом з деморгану і перевірити адміна на блат так, як я на 100 відсотків впевнений, що цей адмін був в госкі яку Кензо постійно щимить через свою політику клану і тому цей адмін предвзято ставиться до гравців з неоф.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео(тайм коди в описі), докази муту + оски від гравців з фракції які були проігноровані
  5. Дата походження: 07.03.24

Останнє редагування:

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Ви стояли на дорозі,тому гравець міг вас випадково переїхати,також від вас була провокація гравця,коли ви стріляли по його авто
З приводу PG,вас було 2,а військовослужбовців більше,які були на КПП та на вишках,саме з якими ви вели перестрілку
Гравець Андертейкер Кензо #47245 вийшов з гри після того,як побачив що адміністратор почав видавати покарання,за що міг отримати х2 покарання,але адміністратор його не видав
Також працівник ЗСУ який вас образив отримав покарання
Ніякого Блату з боку адміністратора не бачу,покарання видано вірно

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі