Розглянуто Владислав Снайпс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
93
Реакції
193
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: 45404
2. Особистий нікнейм: 90092
3. Суть скарги:Адміністратор який вказаний вище,а саме Владислав Снайпс проявляє особисту не приязнь до мене,або блат для певних кланів/гравців чи я не розумію як пояснити поведінку адміністратора при розгляді однотипних скарг з такими самими порушеннями правил гри.
Перейдемо до діла: Моя скарга - в ній видно як людина вбила мене з снайперскої гвинітвки.Адміністратор попросив повний відкат якого в мене немає бо я не граю з постійно включеним фрапсом чи обс.
Скарга іншого гравця на мене - в ній видно як людина відбігає від Геліка який є його власністью,але не видно що він робив поки не почався обрізаний фрапс де людина неадекватно висловлювалася в мою адресу і в нього адмністратор не запросив повний відкат.
Віктор Миколайович чи Юрій Дмитришин проведіть бесіду з данним адміністратором щоб він мав однакове ставлення для всіх гравців сервера,а не під свій настрій.Дякую за увагу.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1747576537867.png

5. Дата походження: 18.05.2025

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Я, як адміністратор, ставлюсь до всіх гравців однаково, незалежно від кланів чи особистих симпатій.
Щодо вашої скарги: наданий вами доказ починається вже з моменту стрільби по вам, тому немає можливості оцінити, чи були провокативні дії з вашого боку до цього. У таких випадках запитується повний відкат.

Щодо іншої скарги: гравець на початку знаходився біля лікарні, а не біля вашого авто. Після наближення до транспортного засобу ви почали наносити удари та використовувати неадекватні висловлювання.

Навіть якщо гравець до цього щось порушив - ви мали зафіксувати це та подати скаргу, але це не дає вам права відповідати порушенням на порушення.

Очікуйте відповідь від ГА / ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Як зазначив адміністратор відповідати порушенням на порушення не є допустимим, адміністратор ставиться до вас нейтрально, оскільки згідно правил міг і варн вам видати, проте, обмежився лише деморганом ще й на мінімальний термін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі