- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 1,994
- Реакції
- 1,197
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Владислав Соколовський
- Особистий нікнейм: Іван Блащина
- Суть скарги: Даний адміністратор видає мені покарання за DM, але проблема тут в тому що я убив гравця з ворожого клану. Тому я вважаю що даний адміністратор максимально не компетентний так як він мав передати інформацію слідкуючим неоф та запитати чи присутня війна між кланами. Також коли був викликаний адміністратор до деморгану та я йому повідомив про те що між нами війна, він мені просто дає таку відповідь '' Якщо ви не згідні з покаранням зверніться на форум''. Але при отриманій мною інформацією він міг вже знову ж таки запитати про кланову війну в слідкуючих або ж подивитися в таблиці. І взагалі навіщо цей адміністратор лізе до кланів якщо він навіть не розуміється в них? Також маю ще думку що даний ''адмін'' просто ображений на наш клан або ж навіть на мене. Тому я хочу бачити тільки розуміючих адміністраторів в правилах кланів, а не подібних таких як Влад, тому що саме через таких людей пропадає бажання грати на цьому проекті. Також через даного''адміна'' я просто потрачу свій час в деморгані, тому дякую вам Владислав за вашу некомпетентність!!!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 26.06.24
Останнє редагування: