Відмовлено Владислав Сопрано| Bad Cop/Gov Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Сопрано

Україна переможе??
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
737
Реакції
67
Бали
33
Дитинство
Народився 14 жовтня 1968р. у місті Харків. Батьків звали Джуніор та Анастасія Сопрано.. Батько Джуніор працював у міліції м.Харкова , мама Anastasia була власником швейної фабрики. Жив я досить у забезпеченій сім'ї, батьки купували мені все, що потрібно, особливо багато я не просив. У 7 років мене відправили до школи, де я навчався до 11 класу, щоб здобути хорошу освіту. Повз школу займався уроками самооборони, займався спортом, внаслідок чого отримав спортивну статуру. Після 11 класу вступив до університету, навчався і отримав додаткову освіту.
Юність
Після успішного закінчення школи, вступив до університету у віці 18 років, навчався я на Керівника Організації, так само почав вивчати курси володінням зброєю, що дуже сподобалося батьку і мені, бувало часом, що він пропускав курси університету і ходив на курси володіння зброєю. У 18 років отримав посвідчення водія. Під час навчання в університеті знайшов підробіток де і почав заробляти свої перші гроші. Через 5 років успішно закінчив університет. А батько вже перейшов у ряди Служби безпеки України. Також успішно закінчив курси володінням зброї та отримав ліцензію на зброю. Одного разу, Владислав гуляв зі своїми друзями по вечорах , колись у нього були конфлікти з деякими людьми з Небезпечного району. Вони гуляли вулицею, до них під'їжджають два Гелентвагени. Люди виходять з машин і починають нас бити, ми почали битися. Далі Владислав нічого не пам'ятав, що відбувалося, він прийшов до тями лише в лікарні. Владислав видужав і продовжує свою кар'єру.
Доросле життя
Після успішного закінчення університету подався служити країні. Рік служби пролетів непомітно, чергування на постах, робота. Так і пролетів рік служби в Армії, де Влад отримав військовий квиток та ліцензію на польоти. Після закінчення служби у віці 23 роки почав забивати своє тіло татуюваннями. На даний момент у Владислава забито майже все тіло. Тату немає тільки на відкритих ділянках тіла (особі/шиї та кистях рук). У віці 28 років влаштувався працювати в держ. структуру НПУ м.Харкова де успішно відстояв 6 місяців на заступнику начальника антикорупційного бюро. Далі Владислав пішов служити у СБУ, йому дуже подобалася там. У Влада настав важкий час і йому не вистачало коштів на прожиток і він вирішив піти у ЗМІ м.Полтава. Але як показала практика, Влад не зміг заробити там багато грошей, тому що йому не подобається займатися цією діяльністю. Владислав звільнився з ЗМІ.
Теперішній час
Владислав працює у CБУ м.Харкова, а саме у відділі ВДР , разом з його батьком який вже став Генералом СБУ за такий довгий проміжок часу. Йому дуже подобається працювати там. Владислава вирішує брати хабарі , оскільки йому важко жити без коштів. Батько не знав що Влад почав брати хабарі , але в чомусь він його і підозрював...
Ситуації:
1.Порятунок розвізника продукції:
Як завжди у Владислава звичайний робочий день у СБУ. Ось підходить вже кінець роботи і Влад прямує в офіс, по всьому улюбленому місту Харків. Їде Владислав машиною марки "Skoda Rapid" і бачить, як на узбіччі троє грабіжників грабують нещасного автобусника. Владу не дозволила совість проїхати повз і не допомогти йому, оскільки це обов'язок перед всією Україною захищати невинних громадян від нападників. Владислав чудово володіє наваками стрілянини і він вирішує вийти 1 в 3 і врятувати розвізника. Владислав успішно ліквідував нападників і водій був дуже вдячний йому за цей вчинок.

2.Спроба продажу зброї:
Владислав патрулює за містом Харків і бачить як співробітник НПУ проводить затримання. Так як Владислав полягає в секретному відділі, а саме в ВДР, він вирішується подивитися чи не порушить співробітник закони. Ось Владислав під'їхав та починає спостерігати. Він побачив як співробітник НПУ кладе заборонену зброю у свою чорну сумку, але факт у тому, що він не помістив зброю у Zip пакети. Владислава зацікавило це , та він наважується простежити за співробітником. Після того, як співробітник посадив людину, він переодів форму на свою особисту і сів у своє особисте авто і почав їхати. Владислав підозрював, що тут щось не так. Так як співробітникам не дозволено у робочий час рухатися у ОТЗ , але він рухається на особистому транспортному засобі. Ось приїхав він на закинутий цвинтар і пішов в його глибину. Влад пішов також за ним, щоб дізнатися, що він там робить. Співробітник НПУ починає перекладати конфіскат із сумки у багажник Вольксвагена Т4. Владислав подзвонив на допомогу та викликав ще трьох "чесних співробітників" , дочекавшись підмогу вони затримали працівника НПУ за ст 263 КК України. Виявилося, що вони затримав Голову відділу "КОРДу". Співробітник благає, щоб співробітники відпустили його. Співробітник запропонував хабар у розмірі 250.000 $, так як у них всіх маленька зарплата у СБУ він приймає рішення взяти хабар і відпустити співробітника. З того часу Владислав бере хабарі і тим самим починає добре заробляти.

Підсумок:
1.Владислав може виходити 1 в 3, так як має гарні навички стрільби. (При цьому є фулл бронік)
2.Владислав може брати хабарі, так як маленька зарплата в СБУ, а заробляти потрібно.

Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
387
Реакції
100
Бали
48
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі