Відмовлено Владислав Станкевич // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
131
Реакції
106
Бали
48
1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав Станкевич
2. Особистий нікнейм: Дімочка Мілфхантер
3. Суть скарги: Я хочу повідомити про повну некомпетентність генерала національної поліції Харкова, який мав би стояти на варті нашого закону, та спостерігати за тим як уважно люди його виконують, а не так як зараз - самому порушувати статут та закони. Він бачив, як його вищий особовий склад, а саме полковники та підполковники неодноразово порушують, та нічого їм не робив. Як на мене, то це халатне ставлення до своєї посади, яке не дає людям спокійно жити. Генерал національної поліції, не раз бачив скарги на своїх співробітників (вищий особовий склад як говорилось вище) та навіть коментував їх, що є повним доказом того як генерал халатно ставиться до своєї посади.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Нові скарги на вищий особовий склад - 14-19.09.23
1. Рознич, Опанасенко, Станкевич, Ескобар - тик
2. Владислав Станкевич - тик
3. Артем Ескобар - тик
4. Влад Опанасенко - тик
5. Артем Ескобар - тик
Старі скарги, від 01.08-19.08.23
1. Влад Опанасенко - тик
2. Влад Опанасенко - тик
5. Дата походження: 19.09.23

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
Доброго ранку,скажить будь ласка мені яким чином тут слово некомпетентність до цієї скарги? Якщо компетененція формулює за собою досвід та якийсь грунт знань. Стосовно вашої скарги до серпня місяця,було проведено з усіма дисциплінарна бесіда,а вами всеодно забули видати порушення за PG і NonRP Дії, як ви у нас на швидкості випали з автівки та побігли далі,як по вам було відкрито огонь для зупинки,а ви бігали собі по кругу заправці под прикладом що це весело та смішно,можливо вам треба було першим почати відігривати RP від самої вашої аварії,а не вистрибувати з автівки та бігти далі,і заливати до скарги не повну відеофіксацію под прикладом вбили просто так. Скарги за серпень місець заступник Влад Опанасенко був покараний , що стосовно порушення субординаціїї Артем Ескобар теж отримав покарання у вигляді позбавлення щотижневої преміїї,але це все на конфедеційному рівні,я не забов'язанний особисто кожному писати кто та яке покарання отримав. Тому шановний,давайте не будемо завантажувати скарги від 3-ого обличчя та намагатись якось насолити комусь . Якщо не адміністрація видає публічне покарання,то це я роблю конфедеційне ,не переживайте на цей пакт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі