Зачинено Владислав Станкевич 18774 , Артем Єскобар 27540

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Владислав Станкевич 18774 , Артем Єскобар 27540
  2. Особистий нікнейм: Сенді Алігатор
  3. Суть скарги: Зашёл в игру меня убили(не менты), я презапусил фрапс, вижу что ескобар в випке про меня что-то пишет(20-тая секунда фрапса), решил фрапс не оффать, еду покупать ремки и аптечки, потом случилось ДТП и сразу на меня менты ( скорее всего ескобар и станкевич) накинули розыск, я тип понимаю что 1 смысла нету стрелять, они расстреляли машину, после машины меня и я в кпз на 2 часа.
  4. Докази (скріншот/відео):
    (тай код 2 до 2:45)
  5. Дата порушення: 20.09.23

Останнє редагування:

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
Не розумію вашої скарги тому що по перше ви знаходитись в орієнтуванні,по друге мали на своєму рахунку карний розшук згідно статті 1.1 - вбивство людини,та 1.4 - порча майна. Ваша автівка зарієстрована в нашій базі даних бо ви частий клієнт до нашего ІТТ,і те що людина пише в VIP , не має відношення до IC інформаціїї. Коли ми їхали разом з Ескобаром ми побачили на дорозі розбите т/з, поруч з якої стояли ви разом з вашими друзями та після чого вбили нас,за просто так. Скажить мені,цього досить щоб вважати переслідування на вас вагомим?
І тим паче на вашей відеофіксаціїї не зупинялись на вимоги через мегафон,та за що було відкрито вогонь по колесам, та ви почали чинити опір з вогнепальною зброєю

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
Не розумію вашої скарги тому що по перше ви знаходитись в орієнтуванні,по друге мали на своєму рахунку карний розшук згідно статті 1.1 - вбивство людини,та 1.4 - порча майна. Ваша автівка зарієстрована в нашій базі даних бо ви частий клієнт до нашего ІТТ,і те що людина пише в VIP , не має відношення до IC інформаціїї. Коли ми їхали разом з Ескобаром ми побачили на дорозі розбите т/з, поруч з якої стояли ви разом з вашими друзями та після чого вбили нас,за просто так. Скажить мені,цього досить щоб вважати переслідування на вас вагомим?
І тим паче на вашей відеофіксаціїї не зупинялись на вимоги через мегафон,та за що було відкрито вогонь по колесам, та ви почали чинити опір з вогнепальною зброєю
во-первый ты тут без формы, во-вторых ты мне просто так накинул розыск, и на время глянь)

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
По рп процесу ви не мали б знати, що в нього переслідування і він попаде в КПЗ. по рп процесу ви мали б розстріляти його машину, та підійти, вдарити тайзером та посадити його в кпз
Йти на людину зі зброєю - PG , та вчить закон про використання зброї
1695233466552.png

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

Тему зачинено від флуду.

Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС Держ.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю. Лідер вже надав вам відповідь.​

Повністю з ним згоден.​

Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі