Розглянуто Владислав Уткін // Не законне затримання та ув'язнення на 40хв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
119
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Владислав Уткін
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: Помітив що працівники поліції активно порушують правила дорожнього руху без увімкнених проблискових маячків, догнав та зупинився, щоб перевірити службове посвідчення. Ввічливо попросив пред'явити службове посвідчення, після чого даний поліцейський без жодних підстав одягнув на мене кайданки, не дотримуючись субординації відвіз у ліс, потім до відділку, звинуватив у хабарництві, хоча я нікому нічого не пропонував, самостійно виписав розшук за хабарництво і посадив на 40хв. На мою думку це повне беззаконня, і такого не має бути. Прошу Адміністрацію запросити відкат у даного гравця та розібратися в даній ситуації. Тайм коди: 0:01 (не законне затримання), 4:05 (самостійно виписує розшук і безпідставно звинувачує у хабарництві) 5:52 (не законне ув'язнення)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 15.09.2024

Владислав Уткін

Беспредел своих жертв не выбирает
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
83
Реакції
97
Бали
36
Доброго дня шановний гравець! Хочу повідомити вам, що в той момент я відігрував "BadCop" персонажа. Коли в мою сторону застосовують провокації, я маю право відігрувати такого персонажа та займатися "темними" справами!

Також, хочу повідомити адміністрації, що даний гравець не надав повний відкат. На відкаті не видно провокацій з його сторони та навіть на половині відео не має звуку.

Додаю свій відкат цієї ситуації - тут
Таймкод
Провокація від гравця 1 ( 0:00 - 0:16 )
Провокація від гравця 2 ( 0:34 - 0:55 )
Провокація від гравця 3 ( 1:58 - 2:39 )
Вилучив фото/відео/аудіопристроїв ( 3:25 - 3:57 )
Виключив відеокамери в будівлі НПУ К ( 6:02 - 6:13 )

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Даний працівник може повноцінно використовувати BAD COP/GOV діяльність, тому він може займатися темними діями. У вашому випадку це видача статті та задержання вас до ІТТ. Розглядаючи те, що під час вашої погоні ви порушили Правила дорожнього руху (ПДР), через що вже маємо причину.
Стосовно спілкування та порушення субординації, у цього працівника є така можливість, перебільшень з його сторони я не помітив. Але також, враховуючи той факт, що він працівник НПУ, у нього також було порушення ПДР, за що йому буде вказано та роз’яснено.

Переглянувши докази всіх причетних до ситуації, працівники НПУ виконували свою роботу, а саме вели погоню, але ви їм перешкоджали. Причин, чому ви це робили, я не маю, але намагайтеся надалі не перешкоджати їхній роботі.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі