Зачинено Владислав Уткін(Шахрайство)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Владислав Уткін № 81109
2. Особистий нікнейм: Макар Хомс № 101233
3. Суть скарги: Я з Владиславом Уткіним домовився про покупку у нього бізнесу, а саме АТБ за 18 000 000 гривень, мені неодноразово він говорил та я перепитував щоб був чистий дохід у розмірі 150 000 гривень, на що Владислав підтверджував дану інформацію. Я йому перевів спочатку 5 000 000 гривень, після чого купив біснес за 9 000 000 гривень, та я виявив що я придбав не АТБ а маг. продуктві, але це було не суттєво, і ще через добу перевів ще 4 000 000 гривень. Після чого я дочекався прибутку і я побачив що чистий дохід 100 000 гривень, що набагато меньше того, за що я платив гроші. Після чого я почав Владиславу чому він мене обдурив, на що він почав видаляти деякі смс - повідомлення та ігнорувати мої звернення до нього. Прошу розібратись в ситуації. Також хочу додати, що якщо б я знав що прибуток даного бізнесу 100 000гривень то ніколи б його не купив за таку суму. Я не прошу Владислава купляти в мене його, але нехай поверне мені частину грошових коштів які він отримав шляхом зловживання довіри, та неможливості перевірити дану інформацію на офіціійному сайті бізнесі України ГТА, так як на цьому сайті не достовірна інформація про прибутки та ціни бізнесів.
Я отримав матеріальні збитки: 18 000 000 гривень.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 26.04.2023

Даня Міракл

01 | Центральна Україна
Реєстрування
28 Жов 2022
Дописи
310
Реакції
82
Бали
33
Вітаю шановне панство
Беру скаргу на розгляд

Даня Міракл

01 | Центральна Україна
Реєстрування
28 Жов 2022
Дописи
310
Реакції
82
Бали
33
Прошу надати тайм коди до кожного прикріпленого відео.
На все про все даю вам 8 годин.

Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
Прошу надати тайм коди до кожного прикріпленого відео.
На все про все даю вам 8 годин.
1 відео:
0:34 - 1:11 - Деталі продажу
1:18 - 1:30 - Переказ грошей 5млн
2:05 - 2:25 - Покупка бізнеса 9млн
2 відео:
0:27 - 0:47 - Переказ грошей які я був винен 4млн
3 відео:
1:39 - 2:17 - Перевірка прибутку
4 відео:
0:00 - 0:11 - Переписка у діскорді про продажу бізнесу
у смс за 26.04.2023 року о 21:56год мною написано основне смс, якщо прибуток 150к чистими то я заберу за 18млн
у смс за 26.04.2023 року о 21:59год Владислав відповідає, окей договорились

Владислав Уткін

Беспредел своих жертв не выбирает
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
83
Реакції
97
Бали
36
Доброго для шановна адміністрація ! Хочу дати свій коментар данній ситуації. Гравець з ніком Макар Хомс, звинувачує мене в шахрайстві, але в данній ситуації хоче заволодіти моїми грошами. Його мета, забрати мої гроші і залишити в себе бізнес. Я ніколи не говорив, що бізнес приносить 150к чистими, натомість говорив про 100к в день. Прошу надати відеозапис де гравець не змінює своє повідомлення, в якому йшлося про меньшу сумму.
изображение_2023-04-28_020717208.png

Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
Доброго для шановна адміністрація ! Хочу дати свій коментар данній ситуації. Гравець з ніком Макар Хомс, звинувачує мене в шахрайстві, але в данній ситуації хоче заволодіти моїми грошами. Його мета, забрати мої гроші і залишити в себе бізнес. Я ніколи не говорив, що бізнес приносить 150к чистими, натомість говорив про 100к в день. Прошу надати відеозапис де гравець не змінює своє повідомлення, в якому йшлося про меньшу сумму.
Переглянути вкладення 62346
Мені твої гроші не потрібні, але і свої я не хочу втратити, якщо я винен і безпідставно тебе звинувачую, то чому ти ігноруеш мої смс, та видаляеш свої смс які писав під час переписки..
І зараз, ти все обдумав і начав придумувати що я щось там змінюю. Якщо шановна Адміністрація не проти то тоді поверни мої 18млн, а я тобі поверну твій так називаемий бізнес. Тобі самому не стидно таке писати, який бивачаюсь *********************************** дасть 18млн за бізнес який приносить 570т в неділю, або 100т в день, щоб він окупився мені потрібно вісім місяців. Так зо вибач, але ти сам себе топиш

Владислав Уткін

Беспредел своих жертв не выбирает
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
83
Реакції
97
Бали
36
Мені твої гроші не потрібні, але і свої я не хочу втратити, якщо я винен і безпідставно тебе звинувачую, то чому ти ігноруеш мої смс, та видаляеш свої смс які писав під час переписки..
І зараз, ти все обдумав і начав придумувати що я щось там змінюю. Якщо шановна Адміністрація не проти то тоді поверни мої 18млн, а я тобі поверну твій так називаемий бізнес. Тобі самому не стидно таке писати, який бивачаюсь *********************************** дасть 18млн за бізнес який приносить 570т в неділю, або 100т в день, щоб він окупився мені потрібно вісім місяців. Так зо вибач, але ти сам себе топиш
Я не буду зараз розводити тут флуд. Скажу лише одне. Бути в мережі, це не означає, що я активно грав, я займався своїми справами в реальному житті, я нічого не видаляв і нікого не обманював. На сумму з продажу бізнесу в мене інші плани.

Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
Я не буду зараз розводити тут флуд. Скажу лише одне. Бути в мережі, це не означає, що я активно грав, я займався своїми справами в реальному житті, я нічого не видаляв і нікого не обманював. На сумму з продажу бізнесу в мене інші плани.
Як же ти швидко перевзуваешся, когли я був винний добі гроші то ти мені через кожні 20хв віписував, щоб я не забув, а як тебе звинувачують ти одразу говориш, шо в тебе не має часу відповісти. Я також не хочу розводити флуд, але ти не правий. Ти мене обманув на велику сумму, і я це можу довести прямо перед адміністрацією у голосовову чаті. І пояснити обгрунтувати кожне своє слово.

Даня Міракл

01 | Центральна Україна
Реєстрування
28 Жов 2022
Дописи
310
Реакції
82
Бали
33
Скарга зачинена
Недостатньо Доказів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі