Розглянуто Владислав Форд (30053) // PG + Оск родичів та особисто мене

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жора Марцинкевич

ЮпиЙоу-ЮпиЕ
Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
83
Реакції
7
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Владислав Форд (30053)
2. Особистий нікнейм: Жора Монтана
3. Суть скарги: Я хотів поробити на роботі ''Угон авто'' після чого мене почали оскати через те що я місклікнув та випадково вдарив людина, після того як я випадково вдарив людину я сказав ''офтоп інформація, сорі, я місклікнув, откат'' після чого отримав порцію оску у свою адресу та у адресу моїх родичів, пояснюю суть PG, коли я наставив на людину зброю та приказав сісти в авто він не сів та почав надалі оскати мене, у мене були всі IC причини моїх висловлювань які є на відео, а саме мене вибісило те що він сказав, цитую: ''Твоя **************************** козлина'', через це я вибісився і почав висловлюватися так як є на відео, скарга на гравця ''Юра Компот'' вже є у розділі ''Скарги на гравція в неоф. орг.'' тому я рахуя що від мене не має жодних порушень, а якщо й є то я готовий понести за них покарання.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 27,05,2023

Тайм коди: 00:10 -Оск родичів, 00:21- Впевненість у своїх словах, 0:37 - 2:15 -- Оск + PG ((PG засновується на тому, що я тикав в нього зброєю та після чого приказав сісти в авто, але він відмовлявся та оскав мене впридачу))

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

На Розгляді!

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Розглянуто!

Гравець Владислав Форд отримає покарання у вигляді Power Gaming - (/jail 30-60 хвилин) та Образа батьків/завуал.оск.нар. (в т.ч. "**************") - (/pban 1-14 днів.)
Гравець Юра Компот отримає покарання у вигляді Провокація на ДМ (1 удар/постріл по особі) - (/jail 5-10 хвилин).
Гравець Жора Монтана отримає покарання у вигляді DM - (/jail 30 - 120 хвилин.), Викрадення у ЗЗ - (/jail 90-180 хвилин). та Грубий мат - (/pmute 30-60 хвилин)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі