Розглянуто Владислав Хомс , Томас Хомс / грубый оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Владислав Хомс , Томас Хомс
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Клан порушника: хомс
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ДАРК
5. Суть скарги: постоянный оск, от томаса про ****************************, и не только, я думаю ему было мало предупреждения, накажите по максимуму, по пункту правил:
6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 60 хвилин ]
Примітка 1: Образи у торговому чаті за допомогою обходу образи по типу "продам табличку "Вася Пупкін ***********************************" - також карается мутом.
Примітка 2: Грубі образи, сексизм, ступінь грубості визначає старший склад адміністрації.
Примітка 2.1: Адміністрація має право сама обрати термін покарання від 7 до 30 днів, 30+ вже за дозволом ГА/ЗГА/Керівництва.

6. Особисті докази (скриншот/відео):
жмяк / жмяк 2.13жмяк 2.20 видно как администратор по жалобе: тык , всем выдают без пощад, а администратор решил дать пощаду, а почему нас тогда не щадят?
1678565563077.png

7. Дата порушення: 11.3.23

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
А где образы собственно говоря ?)) Если тебя назвали «лохом» и ты хочешь чтобы нам дали бан на 30 дней ,то ты явно неадекватный.Признай что вы просто падаете раз за разом и перешли на форум так как не вывозите ))

Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
228
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Владислав Хомс , Томас Хомс
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Клан порушника: хомс
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ДАРК
5. Суть скарги: постоянный оск, от томаса про ****************************, и не только, я думаю ему было мало предупреждения, накажите по максимуму, по пункту правил:
6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 60 хвилин ]
Примітка 1: Образи у торговому чаті за допомогою обходу образи по типу "продам табличку "Вася Пупкін ***********************************" - також карается мутом.
Примітка 2: Грубі образи, сексизм, ступінь грубості визначає старший склад адміністрації.
Примітка 2.1: Адміністрація має право сама обрати термін покарання від 7 до 30 днів, 30+ вже за дозволом ГА/ЗГА/Керівництва.

6. Особисті докази (скриншот/відео):
жмяк / жмяк 2.13жмяк 2.20 видно как администратор по жалобе: тык , всем выдают без пощад, а администратор решил дать пощаду, а почему нас тогда не щадят? Переглянути вкладення 44576
7. Дата порушення: 11.3.23
Не вижу тут где они тебя оскали, вижу только на втором видео, как оскать вы начали первые, а то что они тебя назвали лохом я считаю что это не оск для тебя, так как ты ним и являешься!!!

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Владислав Хомс, Томас Хомс отримають покарання у вигляді: Мут на 60хв.
До другого відео немає тайм коду, тому я його не схвалюю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі