Відмовлено Владислав Черевач//Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,426
Реакції
547
Бали
238
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Черевач

2. Особистий нікнейм: Ілля Макогон

3. Суть скарги: Згідно правил серверу, а саме:

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.

Швидкість була в межах цього правила з похибкою до 5-6 км/год у зв'язку з нерівністю дороги, тобто, якщо йде нерівна дорога, швидкість будь якого транспортного засобу може збільшуватися/зменшуватися через різні ландшафти дороги.
    Також, я маю припущення, що адміністратор спеціально стоїть в данному місті, а саме на зниженні дороги, щоб посадити людей за NonRP Drive, через спуск з гори, а також з метою накопичення для себе Адмін валюти, щоб купити собі різні авто/аксесуари і т. д. Якщо Ви, панове ГА/ЗГА, будете розраховувати, що це є розголошенням Адмін-інформації, то я Вас хочу розчарувати, а також нагадати, що це є не секретна інформація через відео-спойлер з офіційного YouTube каналу з оновленням, де повністю все розказали про всі Адмінські плюшки
    Нижче я додам відео-доказ від свого лиця, так як у Адміністрації швидкість може показуватися більша, ніж вона є

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: 17.09.2024

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши скаргу, можу винести вердикт: Адміністратор видав покарання вірно
Квадроцикли можуть їхати не більше 60 км/год, але ніяк не по рельсам.
Ще й Ви впали з вершини на рейки, не гадаю що на квадроциклі таке можна робити
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі