Нікнейм адміністратора: Владислав Черевач
Особистий нікнейм: Ілля Макогон
Суть скарги: Згідно правил серверу, а саме:
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин
Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.
Швидкість була в межах цього правила з похибкою до 5-6 км/год у зв'язку з нерівністю дороги, тобто, якщо йде нерівна дорога, швидкість будь якого транспортного засобу може збільшуватися/зменшуватися через різні ландшафти дороги.
Також, я маю припущення, що адміністратор спеціально стоїть в данному місті, а саме на зниженні дороги, щоб посадити людей за NonRP Drive, через спуск з гори, а також з метою накопичення для себе Адмін валюти, щоб купити собі різні авто/аксесуари і т. д. Якщо Ви, панове ГА/ЗГА, будете розраховувати, що це є розголошенням Адмін-інформації, то я Вас хочу розчарувати, а також нагадати, що це є не секретна інформація через відео-спойлер з офіційного YouTube каналу з оновленням, де повністю все розказали про всі Адмінські плюшки
Нижче я додам відео-доказ від свого лиця, так як у Адміністрації швидкість може показуватися більша, ніж вона єДоказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 17.09.2024