Відмовлено Владислав Черевач

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Оникен

Центральна Україна 01 | Начальник ДСР
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
147
Реакції
429
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Черевач
  2. Особистий нікнейм: Макс Оникен
  3. Суть скарги: Видали покарання за те що я сам перебував на ЦР, в статуті СБУ вказано що я не можу проводити перевірки наметів та робити облави 1! але я не перевіряв намети а просто перевіряв документи і перевірка документів не відноситься до облави або перевірки наметів, прошу зняти догану, а також якщо взяти приклад, я приїхав по орієнтування на ЦР і мені видадуть догану за те що я приїхав затримувати людину? .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 04.05.2025

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
453
Реакції
277
Бали
123
Догана була видана безпосередньо за Порушення правил держ.орг, включаючи в себе декілька пунктів. Про перебування на ЦР - сказано нічого не було.
Ви не повідомили гравцю закон по якому його затримали, навіть, не сказали, на якій підставі, хоча гравець має право це знати. Також ваші неввічливі звертання до гравців також дають про себе знати. За це ви і отримали догану.
Також на перевірку документів потребується хочаб якась підстава. На рахунок інших моментів, ви перебивали гравців та говорили їм : Отказано. Коли вони до вас говорили, ви відповідали Допобачення та тікали від них. І причину затримання особи озвучено не було. Та взагалі причини візиту до ЦР в складі однієї особи.
✟ Очікуйте відповіді ГА/ЗГА ✟

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі