Відмовлено Владислав Ямадзі | Неправильно розглянута скарга | Злив зам.лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Ямадзі.
  2. Особистий нікнейм: Іван Громов
  3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє,

Прошу вас уважно переглянути мою скаргу та провести повний перерозгляд данної скарги. Адміністратор, який займався цією справою, допустив серйозну помилку, наклавши максимальне покарання на заступника лідера за так званий ДБ. На відео, наданому як доказ, навіть не зафіксовано айді мого облікового запису.

Отже, давайте розглянемо цю ситуацію докладніше:

Ми неодноразово спостерігали, що гравець з ніком Алекс Гарріс навмисно провокує співробітників Служби Безпеки України на конфлікти. Він регулярно їздить та створює ситуації, які призводять до скарг, де правдивість його звинувачень часто не перевищує 5%. У цьому випадку, даний гравець подав скаргу, стверджуючи, що я нібито врізався в нього. Проте на його відео не видно, що це був саме я. Немає зафіксованого айді порушника, видно лише мій автомобіль, який фігурує на відео. Після цього гравець прикріплює скріншот, де я дві хвилини назад сиджу в цьому автомобілі. За цей час я міг спокійно передати або втратити свій автомобіль.

Незважаючи на це, адміністратор прийняв скаргу, не дотримуючись регламенту їх перевірки. Він упустив момент, в якому зазначено, що "скарга не підлягає розгляду через неадекватний зміст". Автор цієї скарги підписав відео "Чмирлота Бидлота", point що є неприпустимим і не відповідає вимогам до доказів.

Вимоги:

• Повний перерозгляд скарги та її відхилення через неадекватний зміст.
  • Зняття мого попередження (Warn) за ДБ.
  • Відновлення мене на посаді полковника Служби Безпеки України.
  • Винесення дисциплінарного покарання адміністратору у вигляді "Попередження" або "Догани" та застосування штрафних санкцій за неправомірні дії та неправильний розгляд скарги.
  • Покарання гравця Алекс Гарріс за злив фракції "Служба Безпеки України м.Києва".
4. Докази: Прикріплені вище
5. Дата походження: 13.06.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Перевіривши інформацію, покарання винесено коректно, так як ви затаранили автомобілем 4 людини, тому і було видано покарання у вигляді попередження.
Стосовно назви файлу - гравець отримав покарання.
Стосовно не розгляду, коли скарга має високу проблематичність тоді адміністратор може відхилитись від встановленого регламенту та розглянути докази.
Стосовно власника скарги, гравця було попереджено стосовно зливу фракції.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі