Розглянуто Владислав Ямадзі / некомпетентність / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
120
Реакції
14
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Ямадзі
  2. Особистий нікнейм:Святослав Слободзян
  3. Суть скарги:Даний адміністратор не є компетентним у своїй справі або, скоріш за все, блат в сторону колишнього адміністратора. Дана скарга яку відмовив адміністратор, є очевидною і там прекрасно видно порушення від гравця(колишнього адміна) а саме ДМкар і багоюз. на відео у скарзі а саме на 0:09 видно те що дана особа цілиться через дах машини, що ще не можна вважати за багоюз але потім вона стріляє, що вже є 100% багоюзом + стрільба по колесу машини дає ще одне порушення а саме ДМкар. Там видно вогонь і видно як машина присіла після вистрілу. також в кінці відео видно що колесо пробите. Чому адміністратор не одобрив скаргу? свою думку я написав вище(блат). Знову адміністрація вищого рангу дасть відповідь що адміністратор не побачив і з ним буде проведено бесіду але, на мою думку, ніхто ні з ким бесіди не проводить і ніяких покарань адміністрація не отримує, що дає адміністрації безлімітне право на порушення при перевірці або помилці перегляду скарг, так як вони прекрасно розуміють що їм нічого не буде. Пальчиком помахають щоб так більше не робили і забули про це. Чомусь кожного разу доводиться витрачати свій час на написання скарг на адміністрацію і ще чекати певний час поки її перевірять. а бувають такі моменти, що ЗГАГА відмовляють і доводиться писати на них для перегляду червоною адміністрацією, що ще відстрочує час на перевірку, яку в деяких випадках одобряють. Сподіваюся адміністратор понесе покарання і можливо я отримаю якусь компенсацію за витрачений час. Звісно мене ніхто не заставляв писати скаргу, але я хочу щоб на сервері була компетентна адміністрація, яка серйозно відноситься до своїх прямих обов'язків, на яку вони самі підписалися.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Віктор-Чорний-ДМ-кар.153538/
  5. Дата походження:05.04.24
1712337373516.png

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З адміністратором буде проведено сувору бесіду стосовно уважності до деталей під час розгляду скарг.
Також її буде перерозглянуто та винесено новий вердикт, дякуємо, за вашу уважність та покращення нашого серверу.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі