Розглянуто Владислав Ярмак Нон РП драйв, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Пейн

Новий гравець
Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
28
Реакції
4
Бали
3
1. Макс Пейн
2. Владислав Ярмак
09.12.2022
Владислав Ярмак по формі їздив по плаццові на ВЧ ЗСУ, все видно на відео
на 13 сек видно добре нік

Нікіта Леон

Слідкуючий МВС
Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
116
Реакції
55
Бали
31
Взяв на розгляд!

З повагою Модератор Нікіта Леон

Владислав Ярмак

Геній Мільярдер Плейбой Філантроп
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
1. Макс Пейн
2. Владислав Ярмак
09.12.2022
Владислав Ярмак по формі їздив по плаццові на ВЧ ЗСУ, все видно на відео
на 13 сек видно добре нік
Бажаю здоров'я, ну по перше це не нонрп драйв так як в реальному житті таке повторити можна, далі питання до вас чому ви обрізали фрапс де ви на мене кричите та ображаєте, заїхав я на плац по орентировкі на одну людину яка була з ЗСУ у формі СТ.Солдата, я заїхав з цілю взнати людину по ніку, як можете побачити я їхав по узбіччі а не по самому плацу, очікуємо рішення від адміністрації в любому випадку якщо адміністрація рахує що я винен я готовий відбути покарання ( і тепер я повністю взнав що ви за людина яка спочатку підлизуєця коли це вигідно було а як мене знали з лд переключився на пашу)

Нікіта Леон

Слідкуючий МВС
Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
116
Реакції
55
Бали
31
Розглянувши цю ситуацію прийшов до висновку, NonRp Drive, я не побачив, але, гравець Владислав Ярмак, не мав ніякого права без дозволу знаходитись на території ВЧ, роз'їжджаючи на службовому авто. Якщо Ви запідозрили неправомірні дії зі сторони військово, потрібно було докласти про це лідеру, або працівникам СБУ, які можуть подати до мерії запит, та приїхати на перевірку після дозволу. Також з допису вище, хочу нагадати, що по РП процесу, Ви не можете знати ім'я гравця доки не подивитесь документи, тому "заїхав з ціллю взнати людину по ніку" є NonRP дія. Поспілкувавшись з Лідером НПУ м. Харків, прийшли до висновку, що Владислав Ярмак отримує догану.
Розглянуто!

З повагою Модератор Нікіта Леон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі