Відмовлено Владислав Ярмак | Чому усе так погано?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ярмак

Геній Мільярдер Плейбой Філантроп
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
Глава - 1 джерела та гавань

Владислав Ярмак - Народився 22 липня 2003 року у місті Вінниця, у сім'ї авто механіка Івана та Вчителя Марії, як і всі діти Владислав ходив у садочок де він боявся свого оточення тому у дитячому садочку він не дуже контактував зі своїми однолітками та грався сам. Чому усе так погано з оцією дитиною? - Сказала вихователька однієму з батьків

Владислав ріс, та по трішки заводив собі друзів першими друзями Владислава були Павло Дурнев Та Олександр Сокайа з якими він навчався у школі та гуляв за її територієПереглянути вкладення ю, на дворі 2013 рік та батьки Владислава розлучилися і він залишився без батька і маленький Владислав задався питанням Чому усе так погано? Ці думки не давали йому спати та мучили усю ніч, пройшов рік, а за ним і ще один ось так і проминули шкільні роки Владислава та підійшов час випуску зі школи на яку сам Владислав іти не дуже хотів але його друзі змусили його піти від чого він був не дуже у захваті.

Наче усе добре і не так скучно тут - Подумав Владислав
********************* чому такий сумний? - Запитав його друг Павло
Ось диви які гарні дівчата з паралельного класу давай познайомимося - Доповнив Сашко
Хм, а може спробувати заговорити з нею - Подумав Владислав

Пройшло уже два тижні літніх канікул ти будеш вічність тут лежати? - Запитала Мама Владислава
Ні Мамо я просто не дуже хочу кудись іти
(*Гудок телефона*) Слухаю...Переглянути вкладення
Здоров друже це Павло ми тут разом зі Сашком хочемо запросити трьох дівчаток у кафе давай з нами - Сказав Павло у телефон
Хм... ну можна - Відповів Владислав
Ок, тоді чикаємо тебе сьогодні о 16:00 біля Фаріде плази - Сказав Павло
Добре тоді до зустрічі - Відповів Владислав

Глава 2 Пробудження невідомого
На дворі вже 2020 рік Владиславу вже 17 років і він думає куди йти далі йому та що робити, а яке воно доросле життя? Цим питанням Владислав мучив себе достатньо довго аж поки не настав один день це була п'ятниця кінець тижня Владислав як завжди гуляв зі своїми друзями як тут він побачив одну дуже гарну дівчину ЇЇ звати Ірина раніше вона була паралеллю Владислава у школі, але Владислав на той час не думав за неї аж поки не зіштовхнувся з нею
Ой вибач я не замітила тебе - Сказала ІринаПереглянути вкладення
А та нічого це я винен постійно в думках літаю - Відповів Владислав
Я начебто тебе бачила десь, ми не знайомі? - Запитала Ірина
Ми с тобою вчилися в одній школі, але у різних класах - Відповів Владислав
Ах так я то думаю де я тебе бачила, ну ладно рада була тебе бачити мені потрібно бігти мене дівчата ждуть - Сказала Ірина
Да добре гарного тобі дня - Відповів Владислав
Дякую тобі теж - З усмішкою відповіла Ірина

Думаю потрібно позвати її на побачення - Упевнено сказав Владислав
Ого наш тихоня Влад стає альфа самцем - Олександр з ухмилкую підколов ВладиславаПереглянути вкладення
Я гадаю тобі потрібно дати пару порад - Сказав Павло
Згоден я не знаю як зними потрібно що куди - Відповів Владислав
Хмм Я тобі допоможу у мене буду багато дівчат тут усе просто береш її за плече і кажеш "Мала я дам тобі усе що хочеш якщо ти добре себе поводимеш" і усе вона твоя я тобі гарантую - Сказав Сашко
Кого ти слухаєш, з дівчатами потрібно легше спокійно та впевнено тоді ти й получиш її серце - Відповів Павло
Хмм, а якщо діло дійде до поцілунку, а я не вмію то що робити? - Запитав Владислав
Ану доставай помідори - Сказав Сашко

Глава 3 Час настав

Пройшло чотири роки з моменту коли Владислав Закохався він уже одружився з його першим коханням, а його друзяки почали його підкалувати, але вони залишилися хорошими друзями, на цей момент Владислав змінив своє ставлення до людей та його мислення теж змінилося, але не змінилося його оточення та і змінюватися я не впевнений що потрібно

P.S Я сам враженний з того що тут на калякано, але це моя фантазія така надіюсь вам моя недо поема сподобалась)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі