Розглянуто Владистав Уткін [81109] // Порушення правил Ukraine GTA 10.3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Лют 2024
Дописи
22
Реакції
24
Бали
16
  1. Нікнейм гравця: Владистав Уткін
  2. Особистий нікнейм: Артем Невротік
  3. Суть скарги: Даний гравець володіє двома тюнінг центрами. І справа в тому що якщо за бізнесом в Києві гравець слідкує та поповнює товари. То бізнес в Дніпрі в нього майже завжди зачинений вже впродовж дуже тривалого часу (за вийнятком випадку коли гравець відчиняє його ненадовго щоб не порушувати правило 10.3). Але ж одне діло якби це було всього декілька разів, але ж ні даний гравець (на мою думку) спеціально тримає закритим один з бізнесів для того щоб всі гравці їхали до Київського бізнесу де більша націнка, і щоб йому не приходилося обслуговувати 2 бізнеси одночасно.
    Шановна адміністрація, прошу звернути на це увагу, та перевірити як мінімум "фінку" даного бізнесу щоб ви самі могли побачити що даний бізнес більше часу закритий ніж відкритий!!! Та прошу застосувати якісь дії до даного гравця, для вирішення даної проблеми.
  4. Докази (скріншот/відео): Скріншоти прикріпив до скарги
  5. Дата порушення: 30.11.2024
    1732999582569.png1732999752330.png1732999828863.png

Владислав Уткін

Беспредел своих жертв не выбирает
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
83
Реакції
97
Бали
36
Доброго вечора шановной гравець! Прошу вибачення за незручності. Тюнінг центр міста Дніпро процює за графіком 3-1, тобто 3 дня не працює та 1 день працює, причому один робочий день триває мінімум 16 годин, щоб не порушувати правила.

Додаю графік роботи тюнінг центра за останні дві неділі та фото з фінки бізнесу, тому что мені не має, що від вас приховувати (Час вказаний по Стамбулу, тому может фактично відрізнятись) - ТУТ

Якщо у вас немає змоги відвідувати наш заклад в робочий час, ви можете звернутись до мене в ДС (vladyslav_utkin) та я спеціально для вас відкрию Тюнінг центр в м.Дніпро, щоб ви змогли насолодитись нашим сервісом!

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,221
Реакції
1,166
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившись зі скаргою та відповіддю від власника бізнесу, можу винести вердикт.
Власник бізнесу надав відповідь, порушень зі сторони власника не виявлено.

Розглянуто!
Відмінного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі