Зачинено Владосік Шелбі // Не хоче віддавати гроші, погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Владосік Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Теодор Якимишин
  3. Суть скарги: Знайшов я машину, списався з данною особою щоб поглянути на машину. Ми договорились шо я даю залог в сумі 500 тисяч та забрати машину на наступний день, коли будуть гроші (в мене були гроші на депозиті та треба було почекати). Після чого я бачу що людина толкова та в раці чого віддасть мій залог , якщо мені щось не сподобається. Я перевів йому залог та сів за руль і зрозумів що машина мені не сподобалась (я розумію свою помилку, що спочатку не подивився на саму машину, а зразу дав долг...).На наступний день я прошу повернути мій залог, який я маю право забрати. Данна особа грозить мені що я відлечу на форум від 1 до 66666 днів бану за обман.... Хоча я розумію що ніякого обману немає та мені порсто не вийшло зібрати певну суму щоб купити авто і я пропоную просто, щоб влад віддав мені назад мій залог та дальше собі виставив цю машину на продажу (щоб не затягувати його час) P.S. марка авто : Мерседес CLS 2011 року (банан)
  4. Докази (скріншот/відео): Тут я переводжу гроші Починається розмова на рахунок грошей Каже що небуде віддавати гроші та погрожує форумом Каже, що чого він має повертати гроші, та що я йду на форум за обман
  5. Дата порушення: 31.01.2024 (дата переводу грошей) та 01.02.2024 переписка та погрози форумом

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Человек сказал что дайе в залог за авто 500к и заберет завтра пиши мне утром что ему авто не надо ну как понимать залог он сказал что заберет и дав за это залог я каже шо йому вже не нада машина ну нашо он давал залог ну я мог продать це авто и все тогда залог останься у меня верно ну у меня есть все доказательства могу написать жалобу

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Дискорт здесь не как касайся как могу быть что это я написал может это твой друг написал ну было в игре написано тогда хорошо

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
Человек сказал что дайе в залог за авто 500к и заберет завтра пиши мне утром что ему авто не надо ну как понимать залог он сказал что заберет и дав за это залог я каже шо йому вже не нада машина ну нашо он давал залог ну я мог продать це авто и все тогда залог останься у меня верно ну у меня есть все доказательства могу написать жалобу
Так я і поршу щоб ви просто віддали мій залог і все. А ви кажете шо не будете віддавати залог.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
И фрапс не повний можу на дать вам все

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
Я того і кажу щоб ви віддали мій залог, щоб не затримувати продаж авто. Бо до того, як в мене будуть гроші це мало тривати мінімум 2 дні

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
Бо я знайшов кращу машину і того хотів щоб ви віддали залог. Ви сказали що не будете. От і маєте

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Друже почитай що таке залог щоп мені щось писати

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Бо я знайшов кращу машину і того хотів щоб ви віддали залог. Ви сказали щоне будете. От і маєте
Явку машину ти мені дай залог за мою машину вірно я держу для тебе її не продаю потом ти мені пишеш шо тобі не треба машина як це понять я кажу не бери ну залог остаїся у мене для чого вопще залог шоп тримали авто або шось другое просто не нада було давати залог и все якщо вона тобі не нарвися

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
Явку машину ти мені дай залог за мою машину вірно я держу для тебе її не продаю потом ти мені пишеш шо тобі не треба машина як це понять я кажу не бери ну залог остаїся у мене для чого вопще залог шоп тримали авто або шось другое просто не нада було давати залог и все якщо вона тобі не нарви
Почитай що таке залог
За договором позики одна сторона (позикодавець) передає у власність другій стороні (позичальникові) грошові кошти або інші речі, визначені родовими ознаками, а позичальник зобов'язується повернути позикодавцеві таку ж суму грошових коштів (суму позики) або таку ж кількість речей того ж роду та такої ж якості. Це підкреслює щоя маю повнеправо забрати свої гроші)) які ви вперто не бажаєте віддавати

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
Явку машину ти мені дай залог за мою машину вірно я держу для тебе її не продаю потом ти мені пишеш шо тобі не треба машина як це понять я кажу не бери ну залог остаїся у мене для чого вопще залог шоп тримали авто або шось другое просто не нада було давати залог и все якщо вона тобі не нарвися
так ти вже викинув цю машину на продажу. То що ти кажеш шо ти її тримаєш для мене?? + писати не помішало б навчитись

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Ну нада було давати перш залог нашо було зробить тест авто потом давати залог ну я мог продати авто я не продав як би авто було под залогом.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
Ну нада було давати перш залог нашо було зробить тест авто потом давати залог ну я мог продати авто я не продав як би авто було под залогом.
Так смисл я тебе не розумію. По-перше я тобі сказав на наступний день зранку що машину брати не буду та прошу щоб ти повернув залог і все.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі