Розглянуто Владосік Шелбі 65948 // Халатність + предвзяте відношення до посади/гравців + блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
106
Реакції
121
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Владосік Шелбі
2. Особистий нікнейм: Ніколь Зернова
3. Суть скарги: чекала контейнери та застала наступну картину: гравець Владосік Шелбі 65948(адміністратор) та гравець Олександр Юрчишин 122990 поступово перемістилися на праву частину корабля, що видно на відкаті(навіть скріни прикріплю в доказах). Потім гравець Олександр Юрчишин почав неоднократно багоюзом бити адміна та не отримав ніякого покарання, на що я не звернула особливої уваги.
Потім, на останньому контейнері, сталася ситуація, де цей самий адміністратор перебив дівчинку з мого клану(він часто перебиває людей на +-останніх секундах) і та на емоціях сказала свою думку, ну і я також не втрималась, за що отримала мут за неповажне ставлення до адміністрації (хоча чому я повинна поважати конкретно дану людину, яка в мою сторону(..і не тільки) протягом року і близько тижня тому висловлювалася подібним чином: *тиць* та *тиць* (оскільки ця скарга чомусь пуста я прикріплю фрапс з неї ;) ) *тиць*

Я та дівчинка відразу отримали покарання у вигляді муту, а гравець Олександр Юрчишин 122990 за багоюз не отримав ніякого покарання, хоча пройшло вже декілька годин)

Виходячи з даної ситуації, можу зазначити, що адміністратор Владосік Шелбі блатить тих, з ким він спілкується, закриваючи очі на їх порушення (у даному випадку - Олександр Юрчишин, який у системній зз багоюзив перед адміном та в людному місці) та часто використовує можливості адміністратора з метою отримати власну вигоду. Тим часом як іншим, при першому ж доказі - видає покарання, керуючись особистою неприязню до гравців, що є неприпустимим у діяльності адміністратора і що не раз спостерігалось.

А також видайте відповідне покарання гравцю, який багоюзив.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тиць*
1719019743015.png
1719019641291.png

5. Дата походження: 21.06.2024

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
670
Бали
213
Вітаю, Покарання видано вірно!
Олександр Юрчишин є Адміністратором, наразі перебуваючи у відпустці, з ним буде проведено бесіду та буде видано покарання!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі