Григорій Голосіївський
Легенда | Західна Україна
- Реєстрування
- 28 Бер 2023
- Дописи
- 125
- Реакції
- 118
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця: Владюша Кнайт
2. Особистий нікнейм: Григорій Голосіївський
3. Клан порушника: DEMON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: При спробі злити лідера організації (що є вже порушення) на себе звернув мою увагу гравець "Владюша Кнайт".
Не буду вдаватись в подробиці тої ситуації , всі зустрічні докази стосовно зливу були надані адміністрації.
Але хочу перейти до самого гравця "Владюші", коротко і по факту:
2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
тому прошу зробити відповідні дії згідно пункту "г)" а саме:
6. Докази (скріншот/відео): Все в суті скарги
7. Дата порушення: 30.03.2024
2. Особистий нікнейм: Григорій Голосіївський
3. Клан порушника: DEMON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: При спробі злити лідера організації (що є вже порушення) на себе звернув мою увагу гравець "Владюша Кнайт".
Не буду вдаватись в подробиці тої ситуації , всі зустрічні докази стосовно зливу були надані адміністрації.
Але хочу перейти до самого гравця "Владюші", коротко і по факту:
УГОДА КОРИСТУВАЧА
" Ми можемо запросити підтвердження віку (наприклад, ми можемо запросити вашу дату народження) або згоду батьків або законного опікуна в будь-який час. Ми також зберігаємо за собою право блокувати Користувачів, якщо маємо підстави вважати, що вони не досягли відповідного віку або порушують інші правила." Маючи інформацію , що "Владюша Кнайт" в реальному житті Владислав Фурманський (Фотографія з відкритих джерел) не досяг проходногу віку для гри на данному проєкті. Прошу адміністрацію звернути увагу на порушення та запросити дозволу у батьків неповнолітнього Владислава для подальшого перебування на 02 сервері як гравця або блокувати користувача в разі відмови.2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
- б) надати правильну, точну, актуальну й повну інформацію про себе відповідно до реєстраційної форми, при цьому Ви розумієте, що Правовласникне зможе надати Послугу Користувачу у разі відсутності в нього повної інформації;
тому прошу зробити відповідні дії згідно пункту "г)" а саме:
- г) з тим, що якщо будь-яка надана Вами інформація не є правильною, точною,актуальною чи повною або якщо у Правовласника є вагомі підстави вважати,що зазначена інформація не є правильною, точною, актуальною або повною,Правовласник має право призупинити дію вашого Акаунту або видалити йогой відмовити вам у будь-якому можливому використанні Послуги (або її складової);
6. Докази (скріншот/відео): Все в суті скарги
7. Дата порушення: 30.03.2024