Відмовлено Владюша Стоун | Блат | Для червоної адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27
  1. Нікнейм адміністратора: Владюша Стоун
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Козак
  3. Суть скарги: Зменшив покарання , яке він не видавав. Та ще й так швидко відреагував на скаргу, Не здається підозрілим? Злой Хелл. Не перший день на мене ображений, та не перший раз зьявляється в моих скаргах, Він повністью розумів що каже, на мою думку, він не заслуговую зменшення покарання! Мені здається початкове покарання і так мале для такого порушення.
    Прошу повернути початкове покарання данному гравцю, та взяти під нагляд данного адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владюша-Стоун-Оск-Род.56855/
  5. Дата походження: 15,07,23

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27
Прошу підмітити. Данний адміністратор залишив реакцію, але чомусь не передав скаргу керівництву.

Вкладення

• Screenshot_2023-07-15-03-09-46-699_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-15-03-09-46-699_com.android.chrome.jpg
    614.9 Кб · Перегляди: 76

Нікітка Фатченко

UG | Senior Tester
Старший тестер
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
1,642
Реакції
756
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Владюша Стоун
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Козак
  3. Суть скарги: Зменшив покарання , яке він не видавав. Та ще й так швидко відреагував на скаргу, Не здається підозрілим? Злой Хелл. Не перший день на мене ображений, та не перший раз зьявляється в моих скаргах, Він повністью розумів що каже, на мою думку, він не заслуговую зменшення покарання! Мені здається початкове покарання і так мале для такого порушення.
    Прошу повернути початкове покарання данному гравцю, та взяти під нагляд данного адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владюша-Стоун-Оск-Род.56855/
  5. Дата походження: 15,07,23
Блін що вам зробив цей адмін він просто виконує свою роботу

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вердикт виніс Сергій, скоротити вирішив Владюша Стоун , блату не було.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі