Розглянуто Владюша Стоун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
81
Реакції
26
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Владюша Стоун
  2. Особистий нікнейм:Максим Золото
  3. Суть скарги: даний адміністратор не компетентно розглядає скарги та видає покарання гравцю який їхав від погоні видам джаїл за нРп драйв на 15 хв а мені як пранівнику НПУ який вів погоню джаіл на 30 керуючись тим що гравець наїхав на бордюр та зробив бочку на авто після чого поїхав далі тоді якщо розглядати зі сторони рп у гравця ще 2 порушення ПГ та нРП відповідні докази нижче тайм коди:0:29 та далі
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДІма-Стелс-Ухід-від-РП-з-зону-бункера.103292/
  5. Дата порушення:06:12 2023
  6. і взагалі якщо завязалася погоня той хто їде може користуватися правилом нрп драйв та бути непокараним за остальні порушення томущо він поїхав по полям і тим самим я неможу так само скоротити як він томущо нРП драйв і цим самим затискаєте фракції

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
81
Реакції
26
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Владюша Стоун
  2. Особистий нікнейм:Максим Золото
  3. Суть скарги: даний адміністратор не компетентно розглядає скарги та видає покарання гравцю який їхав від погоні видам джаїл за нРп драйв на 15 хв а мені як пранівнику НПУ який вів погоню джаіл на 30 керуючись тим що гравець наїхав на бордюр та зробив бочку на авто після чого поїхав далі тоді якщо розглядати зі сторони рп у гравця ще 2 порушення ПГ та нРП відповідні докази нижче тайм коди:0:29 та далі
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДІма-Стелс-Ухід-від-РП-з-зону-бункера.103292/
  5. Дата порушення:06:12 2023
  6. і взагалі якщо завязалася погоня той хто їде може користуватися правилом нрп драйв та бути непокараним за остальні порушення томущо він поїхав по полям і тим самим я неможу так само скоротити як він томущо нРП драйв і цим самим затискаєте фракції
Також додам що адміністратор не покарав гравця за пунктом правил 7.21 Заборонено їзда і зрізи по полях/тротуарах/газонах під час поліцейської погоні.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

З Адміністратором буде проведена бесіда стосовно розгляду скарг.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі