Розглянуто Влад Імператор | МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лана

Отаман
Реєстрування
3 Лют 2026
Дописи
19
Реакції
34
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Лана Пупок
2. Нікнейм порушника: Влад Імператор
3. Суть скарги:
Я перебувала у фракції МОЗ протягом 3 місяців. За цей час я не мала жодних доган , скарг чи порушень статуту. Мені ніхто нічого не казав , жодних попереджень чи зауважень щодо моєї роботи не надходило. Проте , зайшовши сьогодні в гру , я просто побачила факт свого звільнення з причини «Втрата довіри». Вважаю , що причиною звільнення стала не моя робота. Наскільки мені відомо , причиною звільнення стала особиста неприязнь лідера та його оточення до клану ZEVS , у якому перебуває мій чоловік. При цьому мій чоловік жодним чином неперетинається з лідером МОЗ в ігровому процесі та не має з ним жодних особистих конфліктів.
Лідер переніс особисті розбірки та сторонні кланові стосунки на робочий процес державної фракції і звільнив мене без будь - яких пояснень просто через те , що я пов'язана з цими людьми. Я особисто жодних правил не порушувала і якісно виконувала свої обов'язки.

Прошу слідкуючу адміністрацію розглянути цю ситуацію та запросити у лідера докази моїх порушень , які б виправдовували звільнення за такою статтею.
Вважаю, що лідер державної структури повинен керуватися статутом та професіоналізмом , а не особистими емоціями. Звільняти людину за такою серйозною статтею через особисту неприязнь це абсолютно ненормально і несправедливо.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 12.07.2026

Вкладення

• IMG_5600.jpeg
    IMG_5600.jpeg
    281.6 Кб · Перегляди: 44

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,614
Реакції
1,486
Бали
253
Вітаю, вас буде повернуто до фракції на те саме звання, для цього зв'яжіть з лідером/заступниками для вступу.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі