Зачинено Влад Близнюк для ГС/ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Тейлор

Активний
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
88
Реакції
126
Бали
36
1.Нікнейм лідера/заступника: Влад Близнюк
2.Особистий нікнейм: Артемка Тейлор💪💪💪
3.Суть скарги: Вітаю шановній гс/згс сьогодні в мене відбулася така ситуація, я виїджаю з парковочного місця та починаю прямувати в сторону траси Харкова, під час цього мене заносить, я чую що тут вмикаются проблискові маячки я подумав що це не за мною, тут бам бац стовб я не розтірявся та зміг поїхати далі в сторону квартир, завертаю у двірчик і тут оці СБУ-шніки почали по мені цілитися я зупиняюсь відкриваю Окно а цей СБУ-шнік каже шо воно закрите а відкрита дверь, а йому полковник каже що він тугий та дверь закрита но це не суть.
Полковник Влад Близнюк під час того як я покинув автівку СБУ вдарив мене тайзером та закайдував без відігровки рп процеса, прошу його максимально покарати дякую. В загалі чому на такій великій посаді стоять такі безалаберні люди. Я з ними провів 1 годину в кайданках потім мене адвокат задефал та сказав що вони не мали право тримати мене більше 30 хв. Як людина на посаді полковника не знає таких правил. Прошу зняти цю людину з цієї посади. Та видати мені якусь моральну компенсацію за те що тримали так довго та видали штрафів на 100к!!!
(ПАЛКОВ-НІК)
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Пиу
5.Дата походження: 28.12​

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Вітаю,
не побачив ніяких порушень правил UG зі сторони СБУ. Ви можете звернутися до прокуратури.
Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі