Антон Швепс
Активний
- Реєстрування
- 14 Лип 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 8
- Бали
- 6
1.Нікнейми гравців:Влад Булочка#151943,Вова Ренж # 117687
2.Особистий нікнейм:Данік Дерден #57855
3.Клан порушника:ТОРНАДО,Вова Ренж без клана
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:Alliance
5. Суть скарги:ОБМАН при обміні машин
6. Особисті докази (скриншот/відео):1 відео розказую всю ситуацію і показую фрапси,2 відео докази що я йому продав бугатті.
7. ТАЙМКОДИ ВІДЕО 1
00:00-1:00 початок питаємо що як робимо і прошу дати покататись на геліку.
01:01-1:46 їду на геліку.
01:52-2:52 прошу тех паспорт та добавляю Влада Булочку в друзі в діскорді.
03:12-3:41 їдемо на заправку біля б/у.
04:02-04:50 провірили мінімалку на геліку.
04:51-05:39 домовляємось як ми робимо обмін.
06:09-7:05 Влад Булочка мені каже щоб я включив фрапс і я там розказую що сталось з другім фрапсом в 2 відео є докази що він купив мою бугатті.
07:23-08:08 розказую то що він вмер коли він гелік мав мені продавати але фрапсу в мене немає що в нього влетіла фіолетова ламборгіні але там я показую переписку з ним що він лікується.
08:16-10:17 розказую що як сталося показую гараж шо в мене нема геліка.
10:41-14:02 Вова Ренж починає обманювати що вони купили цей аккаунт і там тікі 1 зазік і починають казати що вони блогери і що їх канал називається ФІШЕР але ФІШЕР це зовсім інша людина вони казали що там один зазік но той булочка катався на тій самій бугатті в другому відео і далі в діскорді продавав гелік вже після того як вони уїхали докази є в скріншоті шо це той самий гелік і та сама людина.
14:13-14:37 показую і коментиую матеріал другого відео.
8.Дата порушення 21.09.2023
якщо коротко розказати то ми домовились з Владом Булочкою про обмін бугатті на гелік з деталями 3-4-5 з його доплатою в 12 міліонів а він мені не відав геліка і кінув і перестав відповідати в діскорді,а Вова Ренж почав мене обманювати що це його двоюрідний брат і вони тікі купили цей аккаунт і сказали що там нічого немає крім зазіка но потім в другому відео видно айді Влада Булочкі якій катається на бугатті яку я продав там видно що номера ті самі що в мене і були,прошу максимально наказати його він вже 2 раз обманює людей.Вибачаюсь що фрапс іде 14 хвилин довга ситуація була просто.
2.Особистий нікнейм:Данік Дерден #57855
3.Клан порушника:ТОРНАДО,Вова Ренж без клана
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:Alliance
5. Суть скарги:ОБМАН при обміні машин
6. Особисті докази (скриншот/відео):1 відео розказую всю ситуацію і показую фрапси,2 відео докази що я йому продав бугатті.
00:00-1:00 початок питаємо що як робимо і прошу дати покататись на геліку.
01:01-1:46 їду на геліку.
01:52-2:52 прошу тех паспорт та добавляю Влада Булочку в друзі в діскорді.
03:12-3:41 їдемо на заправку біля б/у.
04:02-04:50 провірили мінімалку на геліку.
04:51-05:39 домовляємось як ми робимо обмін.
06:09-7:05 Влад Булочка мені каже щоб я включив фрапс і я там розказую що сталось з другім фрапсом в 2 відео є докази що він купив мою бугатті.
07:23-08:08 розказую то що він вмер коли він гелік мав мені продавати але фрапсу в мене немає що в нього влетіла фіолетова ламборгіні але там я показую переписку з ним що він лікується.
08:16-10:17 розказую що як сталося показую гараж шо в мене нема геліка.
10:41-14:02 Вова Ренж починає обманювати що вони купили цей аккаунт і там тікі 1 зазік і починають казати що вони блогери і що їх канал називається ФІШЕР але ФІШЕР це зовсім інша людина вони казали що там один зазік но той булочка катався на тій самій бугатті в другому відео і далі в діскорді продавав гелік вже після того як вони уїхали докази є в скріншоті шо це той самий гелік і та сама людина.
14:13-14:37 показую і коментиую матеріал другого відео.
8.Дата порушення 21.09.2023
якщо коротко розказати то ми домовились з Владом Булочкою про обмін бугатті на гелік з деталями 3-4-5 з його доплатою в 12 міліонів а він мені не відав геліка і кінув і перестав відповідати в діскорді,а Вова Ренж почав мене обманювати що це його двоюрідний брат і вони тікі купили цей аккаунт і сказали що там нічого немає крім зазіка но потім в другому відео видно айді Влада Булочкі якій катається на бугатті яку я продав там видно що номера ті самі що в мене і були,прошу максимально наказати його він вже 2 раз обманює людей.Вибачаюсь що фрапс іде 14 хвилин довга ситуація була просто.