Розглянуто Влад Вакула

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ящук

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
50
Реакції
88
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олег Ящук
2. Нікнейм адміністратора: Влад Вакула
3. Суть скарги: Незнаю за яке порушеня даний адміністратор видав мені 130 хвилин деморгану так як він не вказав, але я не згідний з покаранням та прошу перерозгляду так як багоюзу там нема від слова зовсім та FD in GZ рахую також не було тому що удар був випадковим і я не бив гравця навмисно, що видно як я випадково вдарив та пішов далі не маючи поганих намірів
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-296-l-Олег-Ящук.424993/
5. Дата порушення: 19.07.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
882
Реакції
444
Бали
123
Вітаю.

Щодо видачі покарання за багоюз — покарання було видано правомірно відповідно до примітки:
«Багоюз стрільби в системній зеленій зоні шляхом тимчасової стрільби за допомогою перемикання зброї (у більшості випадків — Demorgan)».

Щодо покарання за FD in GZ — дану ситуацію було додатково обговорено з адміністратором. У цьому випадку покарання за FD in GZ не може бути застосоване, оскільки фактичного завдання шкоди гравцю не відбулося. Відповідно, даний пункт правил у цій ситуації не застосовується.

Перепрошуємо за незручності. Як компенсацію за завдані незручності вам було видано відповідну компенсацію.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі