Данієль Дефо
Поважний гравець
- Реєстрування
- 1 Лип 2024
- Дописи
- 120
- Реакції
- 137
- Бали
- 303
1. Ваш нікнейм: Микита Черненко
2. Нікнейм адміністратора: Влад Вакула
3. Суть скарги: Хочу зазначити, що ні гравець, ні адміністратор, який розглядав скаргу, не мають правильного розуміння самого правила 6.29 «Провокація гравців»:
Дане правило стосується ситуацій, коли гравець навмисно підштовхує іншого гравця до порушення правил, щоб потім подати на нього скаргу. У моїх діях такого не було — я не змушував і не провокував гравця Охріменка на будь-які порушення, а лише висловив свою думку щодо ситуації, яка вже відбулася в шутійній формі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:22.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: Влад Вакула
3. Суть скарги: Хочу зазначити, що ні гравець, ні адміністратор, який розглядав скаргу, не мають правильного розуміння самого правила 6.29 «Провокація гравців»:
З моєї сторони жодних провокаційних дій не було. Навпаки, з самого початку відео я підтримував гравця та зазначав, що дійсно бачив, як інший гравець порушував правила.«Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт, на форум тощо».
Дане правило стосується ситуацій, коли гравець навмисно підштовхує іншого гравця до порушення правил, щоб потім подати на нього скаргу. У моїх діях такого не було — я не змушував і не провокував гравця Охріменка на будь-які порушення, а лише висловив свою думку щодо ситуації, яка вже відбулася в шутійній формі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:22.07.2026