Розглянуто Влад Волкодав // Non rp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
293
Реакції
214
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Cтаніслав Вінчестер
2. Нікнейм порушника: Влад Волкодав
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Працюю собі на охоті, нікого не чіпаю, не перебуваю в розшуку. Раптом прилітає якийсь співробітник, надягає на мене кайданки та починає щось розповідати про те, що я нібито його «тулив», що вони провели якесь обстеження, знайшли камеру і за нею мене розпізнали, і ще багато чого іншого.
Прошу надати повний відкат ситуації від співробітника, а також усі проведені ним процесуальні дії щодо мене, оскільки не бачу жодного сенсу в тому, що він 30 хвилин тримає мене в чотирьох стінах.
Також прошу надати повну інформацію про проведену РП-ситуацію: як саме він мене знайшов і як вони дізналися, кого і коли я там нібито вбивав.
У кінці процесуальних дій співробітник мене відпустив, пригрозив кримінальною справою, однак при цьому я просидів близько 30 хвилин у кайданках.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 27.04.2026

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
805
Бали
153

Вітаю Шановний Гравець!
Переглянувши відео доказ від працівника НПУ, виношу наступний вердикт:
З Працівник НПУ Отримує покарання за порушення правил UG:

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі